Maxbet Kladionica – Bonus ponuda u 2024.

Maxbet se pozicionirao kao jedan od lidera klađenja u Srbiji, što je u skladu i sa veoma dugom tradicijom koja stoji iza njih. Naime, osnovani su, za ovu delatnost, davne 1997. godine u Zrenjaninu, ali se tada kompanija zvala “Jukrijkos”. Aktuelno ruho u naziv Maxbet poneli su od 2008. godine, kada je ova oblast već bila u velikom usponu u Srbiji. Sa ribrendiranjem došlo je i do promene destinacije, pa je kompanija od tada stacionirana u Novom Sadu. Pored domaćeg, prisutni su i u regionu, u BiH i Crnoj Gori, kao i u nekim afričkim zemljama gde su igre na sreću sve popularnije. Osim kladionice, Maxbet pruža i uslugu kazina, a klađenje i igranje kazina moguće je i onalajn putem, nakon registracije na sajtu Maxbet-a. U svojim brojnim poslovnicama često pružaju i ugostiteljske usluge. Maksimalna isplata tiketa iznosi 12 miliona dinara.

Vebsajt i dizajn

Sajt Maxbeta je u skaldu sa modom koja je vladala u vreme kada je ovaj priređivač razvijao svoju internet kladionicu, a dominantne su zelena i bela boja. Bela boja dobija prednost dok ste u delu sajta za klađenje, a zelena kada se prebacite na kazino. Ipak, stiče se utisak blage prenatrpanosti, pa u prvom trenutku može izgledati zbunjujuće. Pri vrhu se nalazi glavni meni u kom su ponuđene opcije Klađenje, LIVE (klađenje), Slot, Igre Uživo, POKER, Esports, Brzze igre, MyLucky 6 i Aviator. Dakle, u glavnom meniju su tri mogućnosti koje su uvezi sa klađenjem. Odmah ispod glavnog nalazi se meni sa nekim dodatnim opcijama, među kojima je i Promo, gde se možete informisati o ponudi Maxbet bonusa i promocija.

Maxbet kladionica ima veliku bazu utakmica dostupnih za klađenje u svojoj ponudi

Ponuda Maxbet kladionice

Na početnoj strani Maxbet kladionice naći će se ponuda najaktuelnijih utakmica, a pre svega onih koje se igraju trenutno i na koje se možete kladiti uživo. Sa leve strane su osnovne mogućnosti na koje se možete opkladiti na svom tiketu. Navedeno je koliko je utakmica u opciji za LIVE klađenje, kojih je u ovom momentu čak 453. Maxbet pruža i uslugu livestream-a, a u ovom trenutku ovakva mogućnost postoji za 41 utakmicu. Zatim su izdvojene utakmice čiji se poslednji minut igra, kao i top mečevi i bonus tipovi, ali i specijali, kojih je trenutno u ponudi 130.

Ispod se nalazi lista sportova na koje se možete kladiti u Maxbet kladionici, kao i specijali za neke. Ponuđeni su fudbal, košarka, tenis, rukomet, američki fudbal, odbojka, bejzbol, ragbi liga, vaterpolo, stoni tenis, kriket, MMA fudbal virtual, boks i antepost. Specijali su ponuđeni za tenis, košarku i vaterpolo.

Posebno se na sajtu naglašava ponuda “Zastavu zabodi, kornere ubodi“, u sklopu koje je moguće kladiti se na broj kornera na utakmicama liga petice. Moguće je gađati tačan broj kornera ili igrati više ili manje u odnosu na postavljenu granicu.

Ponuda bonusa i promocija u Maxbet kladionici

Maxbet pre svega nudi bonus dobrodošlice, koji se aktivira nakon prvog uplaćenog depozita. Dobrodošli paket uključuje 10 dnevnih bonusa u vidu Freebet-a (FB), čija vrednost zavisi od iznosa vaše prve uplate. Ovi bonusi mogu se iskoristiti za sportsko klađenje ili slot igre.

Na raspolaganju igračima Maxbet kladionica je i CashOut bonus, koji pruža mogućnost da naplatitie svoj tiket i pre nego što svi događaji koji su na njemu budu završeni, ukoliko osećate da nešto može poći po zlu ili jednostavno želite da smanjite rizik.

Gde je CashOut tu je i CashBack bonus, koji nudi privilegije za one koji padnu na samo jednu utakmicu koju su stavili na tiket. Iznosi do 100X uloga na svaki tiket na kom je više od 4 događaja, pod uslovom da je proizvod ostalih pogođenih kvota najmanje 25.

Na sajtu se nalaze i određeni Max Bonus Tip mečevi, za koje su date kvote veće od uobičajenih, a na svaka dva događaja iz standardne ponude na tiket možete staviti jedan ovakav.

Postoji i mogućnost osvajanja dodatnog bonusa i do 500% za igranje na pet ili više događaja na svom tiketu, a gde bonus raste srazmerno sa brojem odigranih utakmica. Maksimalnih 500% dobija se ukoliko tipujete na 35 mečeva.

Na ovom mestu ćemo pomenuti da za ljubitelje klađenja uživo Maxbet daju mogućnost Bet Builder, koji omogućava kombinaciju više tipova za jednu utakmicu prilikom klađenja uživo. Takođe, u slučaju da je neki događaj sa tiketa odložen, igrači imaju opciju “Podigni keš ili čekaj ako smeš” – da odaberu da li žele da im se isplati tiket ukoliko su im prošle ostale utakmice, ili da sačekaju da se odloženi meč odigra u drugom terminu. Ukoliko je reč o singlu, mogu da odaberu da im se novac povrati odmah ili da čekaju tu utakmicu u odloženom terminu, i da im se uvaži opklada.

Maxbet ponuda bonusa i promocija za klađenje

Maxbet mobilna verzija i aplikacija

U skaldu sa razvojem savremenih internet i mobilnih tehnologija, Maxbet se može bez problema posećivati i preko mobilnih uređaja, uz jedini uslov pristupa internetu, koji je sada veoma raširen. To je moguće učiniti preko dobro optimizovane mobilne verzije sajta pristupom pomoću vašeg pretraživača na telefonu ili tabletu, ili pak putem Maxbet mobilne aplikacije, koja postoji za Android uređaje. Download aplikacije se pokreće na opciji “Mobile” koja se nalazi na sajtu pri samom dnu. Na taj način je mogućnost klađenja dovedena do savršenstva, uz brojne dostupne prenose utakmica, pa tako se možete kladiti od kuće, pre mečeva ili dok gledate utakmicu.

Načini uplate depozita i isplate dobitka

Depozit za klađenje na Maxbet kladionicama možete uplatiti na nekoliko načina. Tu su neke standardne mogućnosti, kao što su platne kartice (Master Card, Maestro, Visa i Dina Card), zatim uplatama na tekući račun kao i direktno u poslovnicama, kojih na menjka širom Srbije kada je reč o ovom priređivaču. Mogućnosti za direktnu uplatu su, pored toga što postoje mnoge poslovnice same kladionice, znatno proširene, preko saradnje sa različitim partnerima. Tako je uplatu depozita za klađenje na Maxbet kladionici moguće izvršiti i na AltaPay i PaySpot lokacijama, tatim na Petrol, Gazprom i NIS Petrol pumpama, ali i na terminalima. Bez provizije je moguća uplata i na Moj kiosk lokacijama, a tu je i Maxbet vaučer koji se može kupiti u apoenima od 500, 1.000, 2.000 i 5.000 dinara, a za aktivaciju istog je na sajtu dato precizno i ilustrovano objašnjenje. Takođe su za instant uplate dostupne i Parana menjačnice, a tom prilikom je samo potrebno da izdiktirate svoj ID broj ili korisničko ime.

Mana Maxbet kladionice je da nisu naglašene mogućnosti za isplatu dobitka, što igrače svakako najviše i zanima na kraju krajeva. Logično je zato da su opcije prosečne, odnosno da se novac može podići u poslovnicama Maxbet-a, kao i da se prenese sa naloga na račun.

Maxbet ponuda utakmica za klađenje uživo

Maxbet korisnička podrška

Zanimljivo je da Maxbet nije izdvojio neka od tipičnih objašnjenja za nedoumice na koje igrači mogu često nailaziti, pa se njihova korisnička podrška oslanja isključivo na kontakt sa operaterima, koji su dostupni neprestano. Najefikasniji način zato je verovatno live chat, koje se može videti i pokrenuti u gornjem desnom uglu sajta, veoma jasno istaknut. Takođe su navedeni i imejl i broj telefona, a tu su i linkovi ka društvenim mrežama Fejsbuk, Tviter, Instagram i Jutjub, gde se eventualno mogu potražiti potrebna objašnjenja.

Način registracije

Proces registracije na sajtu Maxbet-a počinje se preko tastera “Registracija“, koji je uokviren zelenom bojom i nalazi se u desnom gornjem uglu sajta. Potom se od vas traži da navedete mejl, ime, prezime i lozinku, kao i da prihvatite uslove korišćenja i potvrdite da ste punoletno lice.

Zaključak

Maxbet je kladionica čija je ponuda bonusa za klađenje uglavnom kompletna i nudi sve opcije koje su poznate na tržištu, uz neke dodatne originalnije ponude. Kada se na to doda i velika ponuda mečeva i specijala, kao i klađenja uživo, uz sopstvene strimove koje nude, svakako je ovo kladionica koju ljubitelji klađenja mogu da uzmu u obzir i da se registruju.

Scroll to Top