Kešbek Bonus

U savremenom svetu širokopojasnog interneta i pokretljivih uređaja nema prepreka za sveprisutno klađenje, jer ne postoje fizičke i vremenske prepreke za taj proces. To omogućavaju onlajn kladionice kod kojih je dovoljno samo registrovati se i onda ćete moći da se kladite u kom god trenutku, ali i u toku samih utakmica iz minuta u minut. Ipak, ostaje dilema koju od mnogobrojnih onlajn kladionica odabrati, pošto licencu poseduju mnoge u Srbiji, a moguće je koristiti i neke koje nemaju zvaničnu licencu, ali otežano i bez pristupa sa određenih internet provajdera. U toj šumi onlajn ponude klađenja svakako bi jedan od glavnih kriterijuma za odabir mogla biti ponuda bonusa i promocija, koja se u velikoj meri može razlikovati od kladionice do kladionice. Uz to, i ukoliko više kladionica ima određenu formu bonusa, varijacije mogu biti veoma široke. Tako ćemo danas razmotrti ponudu za kešbek bonus kod domaćih onlajn kladionica.

Kešbek bonus – pojam i prednosti

Kešbek bonus je jedan od najzastupljenijih u domaćim kladionicama i odnosi se na povraćaj dela uloženog novca ili čak ostvarivanja većeg ili manjeg dobitka u slučaju da vam nisu prošle sve kombinacije. U suštini predstavlja neku vrstu (utešne) nagrade za koju vam kladionice nude mogućnost. Kešbek bonus je u bliskoj vezi sa pojmom kladioničarskih sistema, koji se odnose na unapred definisanu mogućnost povratka određenog, većeg ili manjeg dela, uloženog novca, u zavisnosti od broja pogođenih parova. Kvalitet ponude određene kladionice kad je kešbek bonus u pitanju dobija se kada se u odnos stavi visina uloga, broj odigranih parova, broj promašenih parova i potencijalni dobitak koji možete ostvariti na takvom tiketu. Zapravo, kešbek bonus vam daje mogućnost da čak i višestruko zaradite iako vam tiket nije bio uspešan, a koliki će iznos biti zavisi od kvote pogođenih parova.

Kešaut bonus – kešbek bonus (ne samo) za uživo klađenje

Posebno popularna vrsta kešbek bonusa koja dobija na značaju prilikom onlajn klađenja jeste kešaut bonus. Njegova suština je mogućnost da naplatite deo novca sa odigranog tiketa i pre nego što se određena utakmica koja je na njemu završila, ili pak nije ni započeta. I na ovakvu vrstu bonusa kao i za kešbek bonus utiče više faktora, a to su broj događaja koji nisu počeli, njihove vrednosti, visina uloga, broj događaja koji su počeli, benefiti iskorišćeni na tiketu, a u ovom slučaju veliki značaj može imati i vreme odigravanja tiketa.

Dakle, glavna razlika u odnosu na klasičan kešbek bonus jeste ta što sami možete odabrati trenutak kada ćete povući novac, i ne dopustiti ni da dođe do ishoda određenog meča koji je odigran na tiketu, dok je kešbek bonus daleko statičniji i unapred je određeno koliko od ukupnog broja mečeva na tiketu mora da prođe kako bi ste mogli da iskoristite ovakvu ponudu, to je najčešće samo slučaj za jedan promašen par.

Merkurxtip Kešbek Bonus

Kešbek bonus ponuda u domaćim onlajn kladionicama

Ukoliko ste zainteresovani za upotrebu kešbek bonusa i volite da se osigurate na bilo koji način i smanjite rizik na minimum, u daljem delu teksta vam predstavljamo šta nude domaće licencirane kladionice kada je su u pitanju kešaut i kešbek bonus, iz čega možete zaključiti koja vam je opcija najisplativija za registraciju.

Meridianbet kešbek bonus

Meridanbet je jedna od kladionica sa njdužom tradicijom koja prati savremene trendove i ne želi da zapostavi mogućnost što kvalitetnijeg onlajn klađenja, a u tome se posebno ističe preko nekoliko ponuda za kešbek bonus i kešaut bonus.

Posebno interesantna je promocija “Naplati promašaj – Kladi se bez rizika!“, koja daje mogućnost povratka uloga ukoliko su svi parovi odigrani na tiketu promašeni! Naravno, nećete moći da odigrate bilo kakav tiket pod ovakvim uslovima. Mogućnosti su da stavite ili tri para sa maksimalnom pojedinačnom kvotom 1,30 ili četiri para čija maksimalna pojedinačna kvota ne prelazi kvotu 1,50. Takođe, za ovakvu promociju ne važe druga bonus sredstva, odnosno tiketi odigrani tim sredstvima, kao ni oni odigrani preko turbo cash-a, ali ni oni na kojima je upotrebljen neki od sistema, što svedoči o tome da sistemi nisu jedina forma kešbek bonusa. U ovom slučaj je maksimalni iznos novca koji može biti vraćen 5.000 dinara. Ovakva ponuda je pritom ekskluzivna za onlajn igrače.

Meridianbet kladionica svojim igračima nudi i klasični vid kešbek bonus opcije. Radi se o promociji “Money Back” koja daje mogućnost da “unovčite promašeni par“. Unapred je data lista po kvotama u zavisnosti od kojih se ulog množi 1, 2, 10, 20 ili čak 50 puta. Primera radi, da bi se pomnožilo sa 1, trebalo bi da imate pogođenu kvotu 34, a da bi se novac koji dobijate pomnožio sa 50 potrebno je pogoditi kvotu koja će minimalno iznositi čak 2004. Naravno, i ovde postoje brojna ograničenja. Pre svega se ne može kombinovati sa bonusom na broj parova, pa je na vama da izvagate šta vam je isplativije u tom slučaju. Uz to ovo ne važi za singl opklade, a i tiket mora da sadrži makar jedan meč iz standardne ponude. Takođe, ni ova promocija ne važi za tikete na kojima ste već odigrali neki od klasičnih sistema, a tiče se samo onih tiketa sa jednim promašenim parom. Uz to morate da tiket odigrate sa keš računa kako biste eventualno računali na ovakvu povlasticu.

Meridianbet Kešaut bonus

Meridianbet nudi i kešaut bonus, odnosno “Turbo Cash – Osiguraj svoj dobitak” promociju, kojom vam je pružena mogućnost da možete u bilo kom momentu povući svoj dobitak. Tako to možete učiniiti pred sam kraj poslednje utakmice koja vam je ostala ili u toku prve koja se igra, kao i u svim varijacijama između. Zaista velika prednost i značjano doprinosi nivou adrenalina prilikom klađenja, posebno što to sada efikasno možete činiti iz svoje sobe, dok utakmice pratite putem televizije ili striming servisa.

Meridianbet Kešbek Bonus

Mozzartbet Kešbek bonus

Mozzartbet kao kladionica sa dugom tradicijom zapostavlja formu klasičnog kešbek bonusa u nekoj od posebno ponuđenih formi, ali zato nudi kešaut mogućnost za klađenje uživo, što im omogućava da u onlajn klađenju ne zaostaju. Ovakav vid kešbek bonusa se odnosi samo na klađenje uživo i omogućava vam da u bilo kom delu utakmice povučete svoj dobitak. Potrebno je samo da kliknete na opciju “Cash out“, ali obratite pažnju i na uslove. Moguće je da dođe do odbijanja isplate jer ovakvi zahtevi ukljčuju i vremensko kašnjenje u prihvatanju. Ukoliko dođe do sistemskih grešaka, kao što su promene kvota, suspendovanje igara ili sličnog, možete ostati bez dobitka kome ste se nadali. Da li je proces uspešno završen znaćete na osnovu toga da li vam je stigla poruka o izvršenoj isplati dobitka. Na sajtu je navedeno precizno i ilustrovano uputstvo o tome na koji način je moguće iskoristiti Mozzartbet Cash Out bonus.

Maxbet Kešbek bonus

Maxbet daje mogućnost kešbek bonusa u slučaju da imate samo jedan promašen par na tiketu. Postoji mogućnost da visina ovakvog bonusa iznosi čak do 100X uloga! To će se međutim desiti samo ukoliko je proizvod pogođenih kvota koji imate preko 2.000, a tabelarno je navedeno koliki će biti vaš potencijalni dobitak u zavisnosti od pogođene kvote. Tako će se za kvote 25+ množiti sa 1, za one sa kvotom preko 50 sa 2, za one preko 100 sa 5 i tako dalje sve do pomenutih X100. Minimalna kvota 25 svih pogođenih parova je ujedno i minimalni uslov za dobijanje ovakvog bonusa, a uz to zahteva i da tiket sadži najmanje četiri odigrana para. Pritom se ni kod ovog bonusa ne uziamju u obzir tiketi na kojima je upotrebljen neki od tipičnih kladioničarskih sistema.

Maxbet Kešaut bonus

I kešaut opcija ne izostaje na sajtu Maxbet kladionice, i omogućava igračima da odaberu isplatu dobitka i pre nego što budu završene sve utakmice na koje su tipovali. Na ovaj način možete osigurati dobitak ili pak smanjiti rizik i biti sigurniji u sebe znajući da vam Kešaut bonus stoji na raspolaganju. Iznos Kešaut bonusa će zavisiti od događaja koje ste stavili na svoj tiket.

365.rs kladionica Kešbek Bonus

Nekada jedna od najpopularnijih kladionica, sa najagresivnijim marketingom bio je Planet Win, koji je u međuvremenu doživeo ribrendding do neprepoznatljivosti i sada nosi naziv 365.rs, a u svojoj onlajn ponudi se kada je reč o bonusima za klađenje ističu upravo Kešbek Bonus i Kešaut Bonus.

Kešbek bonus u ovoj kladionci može vam uvećati ulog čak 100 puta, za šta je potrebno da kvota pogođenih parova ukupno premašuje 1.000. Minimalno pogođena kvota za dobitne parove koja je potrebna za ovaj bonus je 25, kada će se ulog pomnožiti sa 1, odnosno biti vam vraćen uloženi iznos. Za onaj tiket čiji pogođeni parovi imaju ukupnu kvotu preko 45 će vam se vratiti dupli iznos od vašeg uloga. Za pogođene ukupne kvote preko 65 ulog će vam se vratiti uvećan tri puta, a za one preko 95 4 puta. Kvota 365+ vam uvećava ulog čak 10 puta, a ukoliko prebacite kvotu preko 755 uplata vam se množi sa 50! Uz to što je moguće promašiti samo jedan par za ovaj bonus, uslov je da na tiketu bude odigrano tri para, ali ne važi za one tikete u kojima je unapred odigran sistem, kao ni za one sa troznakom i dvoznakom.

365.rs Kešaut Bonus

365.rs nudi opciju Kešaut bonusa i prilikom onlajn klađenja, ali i u poslovnicama. Tako možete i igranjem u ovoj kadionici, odnosno preko sajta povući svoj dobitak u bilo kom trenutku pre nego što bude završena poslednja utakmica koju ste stavili na tiket, a iznos će zavsiti od više gore nabrojanih faktora. Kod onlajn klađenja to ćete učiniti jednostavnim klikom na “CASHOUT” opciju, dok je ukoliko ste u poslovnici potrebno da pokažete operateru tiket i zatražite ovakvu mogućnost. Ukoliko ste zadovoljni iznosom koji vam ponudi, imaćete određeno vreme da se izjasnite da li prihvatate kešaut bonus.

Superbet Kešbek bonus

Superbet je kladionica koja je imala uspeha na svetskom nivou, ali je u Srbiji prisutna onlajn ne tako dugo, nakon što je preuzela licencu od 4Bet kaldionice, koja se nije pokazala uspešno. Ponuda bonusa koju nudi Superbet nije loša, ali ne sadrži kešbek bonus, što može biti ograničavajuć faktor za njih na našem tržištu gde je ustaljen u velikoj meri. Ono što možete iskoristiti jeste mogućnost kešaut bonusa, odnosno da povučete određeni dobitak u bilo kom trenutku pre nego što se završe sve utakmice koje ste odigrali. Ukoliko iskoristite kešaut opciju, sredstva bi trebalo da se istog trenutka prebace na račun igrača.

Admiralbet Kešbek bonus

Admiralbet je jedna od najpoznatijih kladionica u Srbiji, koja je u vlasništvu Novomatika, jedne od najvećih firmi za igre na sreću na svetu. Uveliko su prisutni i u onlajn svetu gde igračima nude mnogo bonusa, u čemu ne zaostaju ni kešbek bonus opcije. Tu su čak tri mogućnosti za igrače registrovane u ovom kazinu, od čega će jednu moći da iskoriste samo oni sa posebnim statusom.

Pre svega, kod klasičnog kešbek bonusa minimalna pogođena kvota koja se zahteva kao uslov je nešto veća od većine konkurencije i iznosi 28+, a u tom slučaju vam se vraća iznos uloženog novca, ali se ne uvećava. U slučaju da vam je kvota svih pogođenih parova preko 988 ulog koji vam se vraća biće uveća maksimalnih 100 puta, ali je granica ove kvote takođe veoma visoka. Na tiketu morate imati bar četiri para kako biste mogli da računate na ovaj bonus u slučaju da promašite samo jedan par. Uz to, kešbek bonus ne važi za tikete sa upotrebljenim sistemima, dvoznacima i troznacima, kao ni za one koji su odigrani bonus ili freebet sredstvima.

Tu je i mogućnost VIP Cashback bonusa do 100.000 dinara, ali samo za kazino igrače, koji ga mogu iskoristiti igranjem igara jednog od provajdera, pa su kladioničari na taj način u neku ruku i diskriminisani.

Svoj dobitak možete kod Admiralbeta osigurati i iskorišćavanjem Kešaut bonus opcije. Tako možete tražiti da vam se isplati dobitak u bilo kom momentu, ukoliko predviđate da bi stvari mogle da krenu po zlu. Kešaut kod ove kladionice pritom važi i onlajn – za igranje preko sajta ili mobilne aplikacije – ali i na uplatnim mestima. Međutim, postavljena su i ograničenja kada je reč o maksimalnoj kvoti i broju parova na tiketu. Tako, ukoliko želite da imate kešaut mogućnost, dozvoljeno vam je najviše 11 parova na tiketu, a nijedan ne sme da premašuje kvotu 30.

Mozzartbet Kešaut

Betole – bez kešbeka ZA KLADIONICU

Još više od Admiralbeta je diskriminatorski trenutno prema kladioničarima kada je reč o kešbek bonusu okrenuta Betole kladionica, koja ima samo kešbek za slot igre. Ono što jedino možete kad je o povratku novca reče jeste da iskoristite kešaut opciju prilikom uživo klađenja pre nego što se završe sve utakmice sa vašeg tiketa. To je moguće sve dok postoje kvote za konkretni meč. Nakon što zatražite kešaut stići će vam poruka sa iznosom koji možete dobiti, a na vama je da li ćete ga prihvatiti ili rizikovati i sačekati eventualni potpuni dobitak na kraju utakmica. Ukoliko prihvatite ponuđeni iznos kešaut bonusa odmah će vam biti prenet na račun.

Merkurxtip Kešbek bonus

Merkurxtip nudi kešbek mogućnost za igrače kladionice, kao i za Lucky Six. Kešbek za klađenje zavisi od proizvoda pogođenih kvota, kao i u slučaju ostalih konkurenata, a mimimalni uslovi četiri para na tiketu, ukupna kvota 28 kada su pogođeni parovi u pitanju – u tom slučaju vam se ulog vraća bez uvećanja. Ono što je prednost kod kešbek bonusa ove kladionice jeste da se kešbek odnosi i na klađenje uživo, a poseban benefit jeste da se može kombinovati i sa ostalim bonus sredstvima, odnosno može se računati na kešbek bonus iako je taj tiket uplaćen nekim bonus sredstvima, a ne klasičnim ulogom. I u ovom slučaju tiketi u kojima je odigran neki od sistema se automatski diskvalifikuju za ovaj bonus, što je logično jer automatski određuje da je moguć sistem sa samo jednim promašenim parom.

Takođe možete koristiti i kešaut opciju, bilo da igrate od kuće ili putem mobilnog telefona ili se nalazite u nekoj od poslovnica Merkurxtipa. Kešaut ponuda pritom može biti čak i veća od uplaćenog iznosa. Klikom na “Cash out” opciju automatski će vam se pojaviti ponuđeni iznos koji možete prihvatiti ili odbiti, što proces čini veoma brzim i efikasnim. Ukoliko želite da ovakvu mogućnost koristite u poslovnici, nakon ponude koju vam iznese blagajnik imaćete 15 sekundi da se odlučite, što može biti i zbunjujuće i zakomplikovati čitav proces. Benefiti ovakvog klađenja u Merkurxtipu su i mogućnost opklada i uživo i pre mečeva, kao i – poput kešbeka – mogućnost upotrebe bonus sredstava za tikete za koje bi se kasnije koristio kešauat bonus.

Merkurxtip detaljno navodi uslove za kešaut, pa su tako definisane i neke pojedinosti. Igrač maksimalno pet puta može koristiti kešaut mogućnost, za šta je potreban minimalni vremenski razmak od jednog minuta, dok otkako mu se pojavi iznos kešaut bonusa ima 20 sekundi za odluku.

Oktagonbet – bez kešbek bonusa

Oktakonbet ima u sovjoj ponudi veoma skroman izbor bonusa i promocija za klađenje, pa je tako izostao i kešbek bonus. Ipak, možete koristiti kešaut opciju, bilo da se kladite onlajn ili na uplatnom mestu. Ukoliko to činite onlajn, iznos koji bi vam mogao biti isplaćen biće dostupan u Pregledu tiketa, a zavisiće od više faktora, od kojih je ključan trenutna aktivna kvota za događaje na koje ste se opkladili. Kešaut se može upotrebiti i za klađenje pre mečeva, ukoliko je događaj imao status “aktivan” ili uživo u toku događaja, ukoliko postoji aktivna kvota za događaj za koji ste zainteresovani da uložite opkladu.

Pinnbet Kešbek bonus

Pinnbet kladionica daje mogućnost osvajanja bonusa koji bi vam uvećao ulog za čak 100 puta ukoliko vam je samo jedan par bio neuspešan na tiketu. Za to je ipak potrebno da svi ostali parovi sačine kvotu od preko 987. Minimalna propisana kvota za upotrebu ovog bonusa je 27, kada bi vam se vratio ulog ukoliko ste uspešni. Kako biste još dodatno profitirali za tiket na kom nije prošao samo jedan par, potrebno je da vam iznos kvote uspešnih parova iznosi preko 47, kada ćete inkasirati duplo od svog uloga. U tabeli ja jasno prikazano za koliko puta će se uvećati vaš ulog u zavisnosti od ukupne kvote svih uspešnih parova. Međutim, kešbek ne važi za uživo klađenje na ovom sajtu, a nije navedeno da li se mogu upotrebiti bonus sredstva kod opklada za koje bi se koristio kešbek. U svakom slučaju to nije moguće kod tiketa sa sistemima.

Takođe je moguće i podići novac u vreme dok još uvek traje utakmica, što je neka vrsta kešaut bonusa, ali ovde nije nazvana tako, niti su navedeni detaljni uslovi iste promocije.

Soccerbet Kešbek bonus

Soccerbet je jedna od retkih domaćih onlajn kladonica koja ne nudi kešaut bonus, ali je u ponudi kešbek bonus, za šta je uslov da ukupna kvota dobitnih parova bude više od 28, i da na tiketu nije prošao samo jedan par. Na sajtu nije naveden kao uslov minimalni broj parova na jednom tiketu, kao i da li je moguće upotrebiti bonus sredstva u ove svrhe, ili je nužna keš opklada. Ukoliko ukupna kvota uspešnh parova prebacuje 28 i promašite samo jedan, možete računati da vam se vraća ulog i da ste na nuli, dok profit ostvarujete ukoliko proizvod kvota uspešnih parova premašuje 48, kada dobijate nazad dupliran iznos vašeg uloga. Maksimalno moguće uvećanje uloga putem ove promocije je 100X, za šta je potrebno da proizvod kvota utakmica na kojima ste prošli premašuje 988.

Topbet Kešbek bonus

Nešto drugačiji kešbek bonus u odnosu na konkurente nudi Topbet. Takođe važi u slučaju da je jedan odigrani par bio neuspešan, ali iznosi samo 15% u odnosu na proizvod kvota onih prova sa tiketa koji su prošli. Dakle, ovaj kešbek u računicu ne uzima direktno vaš ulog. Situaciju značajno otežava i visoka donja granica kada je reč o minimalnom broju parova od 11 koje morate odigrati da biste ispunili uslove za ovaj bonus, dok minimalna kvota svakog od njih mora biti 1,35.

Još jedan autentičan kešbek bonus koji možete iskoristiti na ovom sajtu jeste i “Extra Cashback 10 puta više” , za šta vam kvota na tiketu mora iznositi minimum 200, a svaka pojedinačno ne sme premašiti 7.00. Ukoliko samo jedan par na tiketu ne bude prošao, inkasiraćete pod ovim uslovima sumu koja je deset puta veća od uloženog novca.

Topbet ostavlja mougćnost da uzmete novac i pre nego što budu završene sve utakmice sa vašeg tiketa, odnosno kešaut mogućnost. Ostvaruje se klikom na “cash out“, nakon čega će vam biti prikazan iznos istog, koji možete uzeti ili odbiti ukoliko niste zadovoljni iznosom.

Topbet Kešbek Bonus

Victory kladionica – bez kešbeka

Victory je još jedna od retkih kladionica koje ne nude kešbek bonus u sklopu svoje dosta skromne ponude bonusa za klađenje. Tu je ipak opcija kešauta, koja se može koristiti i za klađenje uživo i za ono pre meča, kao i za sve vrste opklada koje ne uključuju neki od sistema za klađenje. Problem je što, kako se naglašava, zahtevi za ovakvom isplatom mogu potrajati, pa sve može propasti ukoliko u međuvremenu dođe do promene uslova.

Kladionice koje ne nude kešbek opcije

Circus kazino ima veoma skromnu ponudu bonusa za klađenje, pa tako nema ni mogućnosti za kešbek bonus, izuzev kešaut mogućnosti, koja je dostupna i za uživo klađenje, kao i za opklade koje se ulažu pre meča.

Efbet je još jedna od kladionica koja u ponudi nema kešbek bonus. Štaviše, za klađenje su bonusi na sajtu ove kladionice veoma skromni i velika prednost je data igračima kazina.

Zaključak

Svakako ćete znatno povećati šanse za dobitak ukoliko dobro razmotrite sve mogunosti koje su vam na raspolaganju, a među njima veoma značajna može biti ona za kešbek bonus, jer baš kada ste najočajniji jer vam tiket za malo nije bio dobitan, možda ste ustvari na dobitku većem nego što ste mogli i da očekujete! Kešaut vam daje mogućnosti za manevar i za kalkulacije koje niste ni slutili ukoliko ste početnik i ne kladite se često. Naravno, ne treba vam zavrteti pamet ni tek potencijalna mogućnost ostvarivanja neke od najvećih dobitaka putem kešbeka, jer su objektivno gledano poprilično nerealne i do njih se može doći tek “ludačkom” srećom.

Scroll to Top