Bonus bez depozita

4000 RSD BONUS BEZ DEPOZITA

UZMI 3000 RSD SLOT BONUS I 1000 RSD SPORT BONUS

UZMI BONUS
DO 1000% BONUSA

Zavrti točak sreće i osvoji do 100.000 rsd.

UZMI BONUS
POKLON TIKET OD 1000 RSD

Poklon tiket od 1000 rsd bez depozita i 10 dana besplatne igre.

UZMI BONUS
100% DO 20000 RSD

100% bonus do 40000 RSD za slot ili do 100% do 20000 RSD za sport.

Uzmi Bonus
50% DO 35000 RSD

Primobet vam nudi 50% do 35000 RSD BONUS DOBRODOŠLICE. BONUS KOD: POBEDA

Uzmi Bonus
FREEBET DO 45.000RSD

FreeBet 45.000 RSD ili 300% na depozit + 150 besplatnih spinova

Uzmi Bonus

Bonus bez depozita je pojam koji se odnosi na besplatne opklade koje možete dobiti bez prethodnog ulaganja. Pod ovim pojmom ne podrazumevamo gotovinske bonuse za klađenje, poput kešbeka ili bonusa na broj odigranih parova, pošto u svakom slučaju da biste mogli da ih dobijete – prvo morate uplatiti i depozit i uložiti u opkladu. Ovakvi bonusi su veoma retki u domaćim onlajn kladionicama i može se naići na njih tek kod retkih priređivača igara na sreću. Uglavnom će se većina kladionica odlučiti za bonus dobrodošlice u vidu procenta na prvi uloženi depozit i na taj način vas i usloviti.

Freebets (besplatne opklade) – pojam

Freebet je zapravo naziv za mogućnost besplatnog klađenja, odnosno klađenja bez rizika, pošto vam pruža mogućnost da uložite opkladu bez sopstvenog novca. Odnosi se na bonuse koji vam omogućavaju takvo klađenje, ali iznose ovih bonusa ne možete odmah prebaciti na svoj račun, već ih samo koristiti za dalje klađenje i obrnuti ih pre eventualne naplate. Često kladionice među uslovima za korišćenje ovih bonusa navode i koliko je puta potrebno obrnuti bonus kako bi se steklo pravo na podizanje dobitka, a nekada su previše neralni u ovakvim zahtevima i mogu poništiti druge odlične uslove koji su navedeni kao deo bonusa. I to je tek jedan od uslova koji se najčešće navode kod free bet bonusa, a među njima su još i minimalni ulog po tiketu i broj tiketa, rok važenja, minimalni depozit itd. Freebet bonus je najčešća pojava kod domaćih onlajn kladionica, posebno u vidu bonusa dobrodošlice, ali je stanje značajno drugačije ako se sagleda isključivo ponuda bonusa bez depozita, koji treba razlikovati od freebets opklada, što je daleko šiti pojam.

Freebet bonusi bez depozita

Kada smo utvrdili na šta se konkretno odnosi freebets bonus, kao i da je bonus bez depozita jedna vrsta takvog bonusa, lako možemo zaključiti na šta se odnosi sintagma “bonus bez depozita“. Predstavlja sva ona sredstva kojima se možete kladiti bez polaganja sopstvenog novca, a ujedno naravno i bez rizika od gubitka. Dakle, bonus bez depozita sadrži segment šireg pojma besplatnih opklada, ali ga i dodatno proširuje i upotpunjuje pojam “besplatna” opklada. To proizilazi iz toga što prethodno nije neophodno uplatiti ni depozit, kako bi vam ova sredstav bila na nalogu, a koji je u najvećem broju slučajeva uslov kako bi se došlo do bonusa u formi besplatnih opklada. U neku ruku možemo reći da potpuno otklanja apsurd iz pojma “besplatnih” opklada, odnosno freebetova.

Forme bonusa bez depozita

Bonus bez depozita se može razlikovati prema više kriterijuma. Najčešće se izdaje u formi bonusa dobrodošlice, a neke kladionice ga nude uz onaj standardni koji se dobija kao procenat na uplatu prvog depozita, dok neke koje ga daju uskraćuju korisnike za bonus na prvi depozit, i na taj način se verovatno udaljuju od ambicioznijih kladioničara. Razlog za to je što je ovakav bonus najčešće veoma skroman, ali ćemo se sada vratiti na prvi kriteriju koji se odnosi na mogućnost za dobijanje ovog bonusa. Dešava se da ga kladionice ponude i postojećim korisnicima, ali u retkim prilikama. Generalno se freebet ređe daje već postojećim korisnicima. Najčešće se sreću situacije da se određenog dana u nekoj kladionici možete nadati bonusu bez depozita, ukoliko imate sreće, ili ukoliko ste nekog drugog prethodnog dana odigrali opklade za određeni iznos uloga, ali u ovom slučaju se takođe zahtevaju neki novčani odlivi sa vaše strane.

Bonus bez depozita se može razlikovati, naravno, i po visini odnosno količini sredstava koje dobijate u svrhu besplatnog klađenja. Kao što rekosmo, ne možete se nadati previše u ovakvim slučajevima, jer se ni od vas ne zahteva gotovo ništa. Iznos na koji nailazimo u nekim kladionicama je i samo simboličnih 100 dinara, što je doslovno iznos jedne besplatne opklade. Na nekim kladionicama možete najčešće naići na ovakav bonus od 500 dinara, a najviše 1.000. Veći iznosi su već retkost.

Takođe vam ova sredstva mogu leći odmah po registraciji, ukoliko je reč o bonusu dobrodošlice, ili možete dobiti promotivni kod preko kog ih možete iskoristiti. Dešava se – najčešće kod pomenutih bonusa sa najmanjim iznosima – da neka kladionica jednostavno da mogućnost jedne besplatne opklade u iznosu od 100 dinara ili za neki drugi manji iznos.

Upotreba sredstava bonusa bez depozita

Možete imati različite taktike za upotrebu ovih sredstava. Možete uvećati svoja ukupna novčana sredstva ili sam ulog na neku opkladu (ukoliko bonusom nije definisano da se ne sme mešati sa drugim sredstvima) ili pak njime odigrati drugačiju opkladu u odnosu na tiket odigran svojim novcem, i tako (relativno) osigurati dobitak.

Ipak, prethodno je neophodna pretraga bonusa bez depozita u domaćim onlajn kladionicama, kako biste se uverili kakve su vam sve mogućnosti na raspolaganju i gde su vam zapravo na raspolaganju, pošto je ovaj bonus ipak retkost. U tome ćemo vam i mi pomoći, ne brinite.

Nakon pretrage i prikupljenih informacija, u zavisnosti od vaše procene možete se registrovati na onlajn kladionici čiji bonus bez depozita vam odgovara, a zatim potvrditi svoj račun na toj kladionici. Sredstva će se u slučaju ovakvog bonusa dobrodošlice automatski naći na vašem nalogu, osim u slučajevima kada je potrebno aktivirati promotivni kod.

Ne može da škodi, ali donesite pravi izbor

Bonus bez depozita, iako može biti uslovljen u određenoj meri, ne može nikako škoditi i trebalo bi da pokušate da ga iskoristite. Ipak, prethodno je neophodno odabrati onu kladionicu u kojoj je to moguće učiniti na najbolji mogući način. Ukoliko niste ambiciozni i kriterijum vam je pre svega postojanje ovakvog bonusa odabraćete možda kladionicu koja nude što veći bonus bez depozita, pa čak i ako uz to nema bonus na prvi uloženi depozit ili neke koji vam kasnije mogu doneti uvećanje dobitka ili sl. Ukoliko ste ambiciozniji možete odabrati onu kladionicu koja ima oba bonusa dobrodošlice i čiji odnos predstavlja najbolje mogućnosti za ostvarivanje zarade. Prilikom odabira je neophodno biti pažljiv i sagledati sve uslove, jer određeni bonus za prvi depozit može biti predstavljen tako da izgleda kao da je bezuslovan, odnosno bonus bez depozita. Sledi pregled mogućnost za ostavrivanje bonusa bez depozita u domaćim onlajn kladionicama, a na vama je nakon toga samo da izvagate i odaberete. Na ovom sajtu imate i posebne tekstove sa informacijama o freebets bonusima u širem smislu i o bonusima generalno, koji vam mogu pomoći u krajnjoj odluci kada ih stavite u odnos sa predstojećom analizom.

Meridianbet bonus bez depozita

Jedna od kladionica koja prednjači na domaćem tržištu kada je reč o mogućnostima za ostvarivanje bonusa bez depozita svakako je Meridianbet. Oni nude bezuslovni bonus dobrodošlice u ukupnom iznosu od 4.000 dinara, s tim da ćete od ovog iznosa samo četvrtinu, odnosno 1.000 dinara moći da upotrebite na besplatno klađenje bez rizika. Možete se registrovati na sajtu ili aplikaciji kako biste ostvarili pravo na ova sredstva, ali su i ona uslovljena na određene načine, kao uostalom i gotovo svi bonusi.

Pre svega, sredstva morate upotrebiti u roku od 72 sata, odnosno tri dana od trenutka kada vam se nađu na nalogu – dakle nećete moći da nakon procesa registracije čuvate ovaj bonus i iskoristite ga kada god vi želite. Takođe, tiketi koje igrate ovim sredstvima moraju sadržati najmanje četiri para sa minimalnim kvotama od 1.35, a pritom je nužno da budu raspoređena na minimum pet tiketa, pošto je maksimalni ulog ograničen na 200 dinara. Ono što se mnogima najviše neće dopasti jeste da je maksimalni dobitak po tiketu kada je odigran ovim sredstvima ograničen na 1.000 dinara.

Ono što je posebno zanimljivo apropo “potpuno besplatnog” bonusa jeste činjenica da ćete do dobitka ostavrenog klađenjem ovim freebets sredstvima moći da dođete tek nakon uplate prvog depozita elektronskim putem, i to u iznosu od 1.000 dinara.

Ipak, koliko god se možda ukoliko ste neiskusni razočarate u prvom trenutku kada sagledate sve uslove koji idu uz ovaj bonus – nemate šta da izgubite. Štaviše, ukoliko biste od opklada pomoću ovog bonusa ostvarili i bilo kakav dobitak, mogli biste dalje da ga ulažete i uvećate dodatno nekim “sigurica” opkladama.

Meridianbet bonus iznenađenja

Meridianbet bonus bez depozita postoji i za već registrovane igrače, kao svojevrsnu nagradu za vernost. Za to je kao poseban dan na ovoj onlajn kladionici predviđen utorak. “Super utorak” bonusu bez depozita možete se nadati svakog utorka u 13 časova, kada biste trebalo da proverite nalog kako biste videli da li ste nagrađeni. Ovaj bonus se mora iskoristiti na tikete sa najmanje tri para čija kvota neće biti manja od 1.35, dok je maksimalni dobitak koji se ovim sredstvima može ostvariti 12.000 dinara. Ipak, morate biti brzi, jer kao što se može dobiti u jednom konkretnom danu, ovaj bonus bez depozita se mora i upotrebiti u roku od jednog dana, odnosno za 24 časa – do srede u 13 sati.

Meridian Super Utorak bonus bez depozta

Maxbet bonus bez depozita

Maxbet je takođe onlajn kladionica koja se ističe mogućnostima za ostvirivanje bonusa bez depozita, a ponuda je dosta drugačija od Meridiana. Bonus bez depozita je u ovom slučaju jedan deo paketa dobrodošlice, koji uključuje i bonus nakon uplate prvog depozita. U svakom slučaju bonus na prvi depozit se dobija tek nakon bonusa bez depozita, koji će vam se naći na nalogu odmah po registraciji i varifikaciji naloga. Maxbet bonus bez depozita je zapravo besplatnog tiketa u iznosu od 1.000 dinara.Uslov je samo da minimalna kvota tiketa koji odigrate ovim sredstvima bude 5. Ovo se može okarakterisati kao izuzetno dobra ponuda ukoliko je pametno iskoristite.

Zanimljivo je da postoji i bonus bez depozita koji je specijalizovan za aktuelni trenutak u kom se igra Evropsko prvenstvo u fudbalu. Tako svakog dana možete zaraditi besplatnu opkladu na treću utakmicu dana, ukoliko ste prethodno odigrali tiket koji je sadržao prethodne dve. Uslov je minimalni ulog od 200 dinara i minimalna kvota 3 na tiketu, ali ne i da kvalifikacioni tiket bude dobitan. Svakako veoma pohvalna ažurnost ove kladionice u zavisnosti od trenutka kada je reč o bonusima koji ne zahtevaju uloženi depozit. Ipak, ovaj bonus zahteva prethodno ulaganje u drugi tiket, ali se može okarakterisati svakako kao bonus bez depozita.

Maxbet bonus bez depozita

Admiralbet bonus bez depozita

Na najveći bonus bez depozita nailazimo na Admiralbet onlajn kladionici. Iznos 1.500 dinara, i dobija se najduže 24 sata nakon što se registrujete i verifikujete svoj nalog. Ipak, ovde imamo i primer vešto reklamiranog bonusa, pa lako možete pomisliti da je bonus duplo vredniji ukoliko se ne informišete podrobno. Međutim, kako biste naplatili dobitak ostvaren ovim sredstvima, moraćete da uložite ova bonus sredtsva čak osam puta na tiketima, koji će sadržati bar po tri događaja sa minimalnim kvotama 1.50. Rok da iskoristite ovaj bonusa je četiri dana.

Efbet bonus bez depozita – samo za privilegovane

Efbet takođe ima u ponudi bonus bez depozita, ali samo za privilegovane igrače koji se nalaze na ekskluzivnoj listi, a što su uglavnom oni najaktivniji. Ovo je pomalo i apsurdno i gubi smisao jer bonus bez depozita dobijaju samo oni koji su već pre toga mnogo puta uplatili depozit i kladili se. Uslovi se definišu u komunikaciji sa korisnicima.

Soccerbet bonus bez depozita

Soccerbet kladionica je nekada u ponudi imala bonus dobrodošlice u iznosu od 500 dinara bez uslovljenosti uplaćenim depozitom, ali takva ponuda više nije aktivna, već je na snazi bonus dobrodošlice koji se dobija nakon uplate depozita. I u ovoj kladionici je utorak poseban dan kada se na nalogu mogu naći freebet sredstva u formi bonusa bez depozita, ali im se mogu nadati samo najlojalniji korisnici.

Victory freebet bonus bez depozita

Victory bonus bez depozita

Victory kladionica je primer one koja daje doslovnu mogućnost jednog besplatnog klađenja, pošto možete nakon registracije odabrati opciju besplatnog tiketa u iznosu od 100 dinara bez bilo kakvih uslova, ili uzeti 15 free spinova ukoliko više volite kazino.

1xbet rođendanski bonus bez depozita

1xbet je kladionica koja je takođe dostupna korisnicima u Srbiji, a registrovani korisnici mogu očekivati bonus bez depozita kao rođendanski poklon, o čemu će biti obavešteni komunikacionim kanalima, kada tek mogu da saznaju koliki je iznos bonusa i kakvi su uslovi.

Scroll to Top