Meridianbet Kladionica – Bonus ponuda u 2024.

Meridianbet kladionica posluje pod okriljem firme Meridian tech koja je već više od 20 godina prisutna na srpskom tržištu igara na sreću. Sama trajnost dovoljno govori o renomeu i reputaciji kao jedne od liderskih kompanija kada je reč o sportskom klađenju u Srbiji. Ima sve potrebne dozvole za rad nadležnih državnih organa uprave sa prevashodnom svrhom kockanja i klađenja kao šifrom delatnosti.

Meniji na početnoj strani sajta su zgusnuti, ali ipak pregledni i lako se pronalaze opcije za brzi pristup. Na levoj strani izdvojene su najzanimljivije lige po kvalitetu a i korisnici mogu birati omiljenu što dodatno olakšava njihov izbor. Osim osnovnih sportova, tu su i trke konja ili pasa, takođe se ljubitelji gejminga mogu kladiti na igre poput Dota, LoL ili Starcraft. Ponuda je upotpunjena izborom mečeva iz NFL-a ili ragbija. Ponuda je toliko široka da za svakok ima po nešto.

Središnji deo sajta zauzimaju glavni meniji ispod kojih je raspored mečeva uživo i kretanja kvota gde igrači mogu odabrati željeni sport. Sa desne strane postoji pregled odigranih tiketa gde se može pratiti njihov status Možete odigrati i onlajn tiket ukoliko ste registrovani korisnik. Dugme za prijavu na nalog ili registrovanje nalazi se u gornjem desnom uglu internet prezentacije.

Na samom dnu su osnovni tehnički podaci o kompaniji i pravilima korišćenja sajta. Poseban deo izdvojen je za najčešće postavljana pitanja i link ka kontakt podršci. Meridianbet kladionicu je moguće naći na skoro čitavoj teritoriji Srbije. Najbolje pokriveni su Beograd i Novi Sad. Takođe, Meridian posluje i u Nišu, Bačkoj Topoli, Novom Pazaru, Čačku, Inđiji, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kraljevu, Kruševcu, Loznici, Negotinu, Smederevu itd.

Internet sajt Meridianbet kladionice
Meridian kladionica početna strana

Meridian kladionica – ponuda kvota

Ponuda kvota u Meridian kao i svakoj drugoj kladionici zavisi od dnevnih mečeva koji su na programu. U zavisnosti da li se korisnik kladi uživo ili ne, mora brzo reagovati ili će kvota pasti ako se odlučio za neki tip u toku trajanja utakmice. Na osnovu preferencija mogu se odabrati omiljeni sportovi i lige što će dodatno uticati na aktuelnu ponudu kvota.

Meridian kladionica vam nudi i „bonus kvote“ u zavisnosti od broja odigranih parova. Ako je taj broj na tiketu tri, imate opciju da iz ponude odaberete još jedan meč i odigrate 3+1 bonus kvotu. Samim tim ukoliko ste među pet mečeva na tiketu odabrali i jedan 3+1 susret onda imate pravo na šesti meč koji dodajete tiketu. Onda od sedam odigranih parova treba da imate po jedan iz prve dve pomenute kategorije za ostvarivanje bonusa od 8 mečeva. Isti princip važi i za 9+1 bonu kvotu.

Te kvote mogu se uvećati u zavisnosti od ishoda mečeva koje je korisnik odigrao.

Meridian kladionica – bonus i promo ponuda

Meridian kladionica daje mogućnost za različiti odabir tipova kada je u pitanju sportsko klađenje. Sve zavisi i od utakmica koje su na rasporedu i težine tih mečeva. Korisnici mogu u svakom trenutku pogledati uživo ponudu i u realnom vremenu odigrati neki od susreta.

Promotivna ponuda je veoma raznovrsna u ovoj kladionici. Onaj ko ima Android ili iOS aplikaciju može svakog dana dobiti bonus za nedobitan tiket. U pitanju je pet procenata u odnosu na ono što je igrač uložio uz minimalno 100 dinara, kvotu po paru 1.5 i veću i od četiri pa na više parova. Na samom sajtu se nalaze kompletni detalji promocije o kojima se takmičari mogu podrobnije informisati.

Bonus dobrodošlice za novoregistrovane korisnike omogućava i 100 posto bonusa na prvi uplaćeni depozit uz 200 spinova za slot igru Pirates Power Expanse. Bonus cifra koja se može dobiti ide i do 10.000 dinara. U promociji učestvuju svi oni koji su se od početka decembra registrovali na sajtu Meridianbet-a. Uslov je i da depozit mora biti uplaćen do sedam dana od datuma registrovanja. Minimalan iznos je 500 dinara i potrebno je odigrati slot ili tiket istog dana kada je to napravljeno. U slučaju tiketa to je najmanje tri para uz kvotu od 1.5 na gore.

Meridianbet kladionica ima raznovrsnu promotivnu ponudu
Promo ponuda Meridianbet kladionica

Omogućen je i bonus bez uslova u iznosu od 2.000 za klađenje i 200 spinova za igru Maya’s treasure koji se automatski pripisuju korisniku pri registraciji. Svi oni koji su to učinili posle 12.9 mogu očekivati obaveštenje o realizaciji na svojim nalozima. Puni detalji ponude, navedeni su na internet prezentaciji.

Meridian kladionica ima nekoliko kategorija promocija osim bonusa na depozit i onih najpopularnijih. Najbrojnija je ponuda sportskog klađenja. Može se igrati da li sudija gleda VAR ili ne. Odnosno izbor je i na poenima igrača kada je reč o košarci. U zavisnosti od broja odigranih parova, bonusi mogu da narastu i do 2000% Od 3 minimum para i 5 posto do 50 odigranih susreta na tiketu uz najmanju predviđenu kvotu od 1.35.   

Mobilna aplikacija Meridianbet

Meridianbet kladionica ima aplikaciju za Android i iOS uređaje. Posebno je važno za korisnike Huawei telefona da je dostupna i na njihovim uređajima preko fabričke prodavnice aplikacija. Linkovi za preuzimanje dostupni su na sajtu u odeljku „moja aplikacija“. Uputstvo za instalaciju slično je bez obzira na to koji se operativni sistem koristi.

Osnovno je da se pre instalacije, na uređaju omogući instaliranje aplikacija iz nepoznatih izvora. Potom se pokreće preuzimanje aplikacionog fajla. Ako se radi o Android uređajima, prvo se klikne Meridian APK fajl, sledeća opcija koja se bira je Meridian Android, zatim se klikne na package installer i zatim potvrdi izbor.

Za one koji imaju Apple telefone, mogu preuzeti aplikaciju iz specijalno dizajnirane fabričke prodavnice aplikacija. A isto tako korisnici Huawei telefona u App gallery.. Za iOS uređaje, aplikacija se može preuzeti i na iTunes store u Hrvatskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Belgiji, Kipru i Malti. Proces instaliranja je isti bilo da se pristupa sa mobilnog ili računara.

Način plaćanja

Meridianbet kladionica nudi nekoliko različitih načina kako se može uplatiti novac na nalog. Osnovni je odlazak na lice mesta u neku od mnogobrojnih poslovnica. Olakšavajuća okolnost je što se prihvataju i sve vrste platnih kartica. Takođe, polaganje depozita moguće je u banci ili pošti popunjavanjem uplatnice sa osnovnim podacima vezanim za nalog i korisnika. Zato je tu i usluga elektronskog bankarstva, mCash-a ili Meridian Pay.

Takođe, omogućen je instant sistem plaćanja koji funkcioniše putem QR koda banke i njegovim skeniranjem koristeći bankovnu aplikaciju ako se radi o uplati sa računara. Na mobilnoj verziji, korisnik po izboru matične banke vrši uplatu. Sve uplate vrše se u odeljku Moj nalog – Uplata/Isplata.

Za isplatu novca sa naloga važno je da je on verifikovan.  U velikoj meri, način isplate novca zavisi i od načina na koji ste uplatili dobitni tiket. Maksimalni iznos koji dnevno može biti isplaćen je 2 miliona dinara dok je to za milion dinara više na nedeljnom nivou.

Registracija

Korisnici koji žele da koriste usluge Meridianbet kladionica, mogu se registrovati pritiskom na dugme „registracija“ u gornjem desnom uglu sajta. Po otvaranju formulara, nude im se dve opcije. Jedna se odnosi na pretplatnike mobilnog operatera Yettel. Unese se broj a potom i potvrdi dobijeni kod. Svi podaci se automatski sinhronizuju na novom Meridianbet nalogu. Za one igrače koji ne koriste ovog mobilnog provajdera, tu je standardni formular.

Meridianbet registracija
Meridianbet registracioni formular

U gornjim redovima upisuju se osnovni podaci: Ime, Prezime, mejl, dva puta lozinka radi sigurnosti od ličnih informacija. Osim njih, upisuju se država, broj telefona, JMBG i datum rođenja, grad i adresa. Opciono se igrači mogu odlučiti za promo kod ili da putem navedenog mejla primaju obaveštenja o specijalnim ponudama. Naravno, od velike važnosti je i da se štiklira polje kojim prihvatate sve uslove korišćenja sajta. Nakon pritiska na dugme „registracija“, nastavlja se dalje sa procesom koji od kazina do kazina varira. Uobičajeno je da tada korisnici dobiju aktivacioni mejl gde potom klikom na dostavljeni link verifikuju nalog.

Zaključak

Meridianbet kladionica je lider u inovacijama i ponudi igara na sreću u Srbiji. Izgled sajta prijatan je za oko svakoga ko ga posećuje, sa svim najvažnijim detaljima po učitavanju početne stranice. Upravo dve godine duga tradicija u ovoj branši garant je dobre zabave i igranja igara na aparatima najnovije generacije o čemu svedoči i saradnja sa renomiranim svetskim gejming provajderima. I usluga sportskog klađenja je adekvatno ispunjena događajima iz više različitih sportova, od onih najpopularnijih, pa do ostalih igara za svačiji ukus. Uverite se i sami i postanite član Meridianbet kluba.

Scroll to Top