Risk Free Bet

U svetlu sve veće konkurencije na domaćem tržištu onlajn kalđenja, odlučujući faktor za odluku o tome na kojoj se kladionici registrovati mogu biti ponuđeni bonusi, posebno oni koji donose prednost u startu novim igračima. Jedan od takvih je i risk free bet bonus za klađenje.

Ovaj bonus se razlikuje od klasičnog bonusa dobrodošlice na prvi uplaćeni depozit, iako se njegova prednost takođe ogleda u pružanju mogućnosti za klađenje bez rizika. Ipak, u odnosu na klasični bonus dobrodošlice, koji vam daje mogućnost besplatne opklade, risk free bet, kao što mu samo ime kaže, predstavlja opkladu bez rizika, i nalazi se negde između kešbek bonusa i klasičnog bonusa dobrodošlice.

Koje su prednosti Risk Free bet bonusa za klađenje?

Risk free bet daje mogućnost novim igračima da im se za prvu neuspešnu opkladu vrati novac, ali ne mora nužno važiti samo za nove igrače, već se može pojaviti i u nekoj drugoj varijaciji. Tako igrač može mirne duše uložiti svoj novac, znajući da neće biti na (potpunom) gubitku. Naravno, kod bonusa uvek postoji ono “ali“, pošto vam nikad pogodnosti neće biti date bezuslovno, jer u tom slučaju kladionice ne mogu profitirati. Zato je neophodno uvek dobro pročitati uslove koji ograničavaju bonus, kao uostalom i u slučaju ostalih bonnusa za klađenje.

Strategije za korišćenje Risk Free Bet bonusa

Kao što je napomenuto, često ovaj bonus može biti adut kladionica u privlačenju novih igrača, ali se ovakva mogućnsot može iskoristiti za siguran start i sticanje iskustva i sigurnosti prilikom onlajn klađenja. Ukoliko ste već iskusan igrač i vaša kladionica vam ponudi ovakvu mogućnost, možete je iskoristiti i da isprobate novu taktiku ili odigrate opklade za koje ne biste inače bili spremni da uložite svoj novac jer su previše rizične.

Uslovi korišćenja

Kao i kod svakog bonusa postoje pravila i uslovi upotrebe, koje čine nekoliko segmenata. Važno je dobro se informisati o njima, kako ne bi sve ispalo uzaludno. Često bonusi mogu biti mnogo manje korisni i izdašni u odnosu na “šminku” i na primarni utisak kojim kladionice pokušavaju da ga predstave. Neki od uslova kojima su bonusi najčešće uslovljeni su razni rokovi (isteka bonusa, aktiviranja i upotrebe bonusa), minimalnih i maksimalnih kvota koje moraju biti odigrane na tiketima na kojima se koristi bonus, broj zahtevanih parova na tiketu i broj samih tiketa, broj obrtaja novca kako bi se podigao dobitak ostavren bonus free bet sredstvima, maksimalni i minimalni mogući iznosi bonusa, procenat….

22bet RIsk Free Bet bonus

Kladionice koje pružaju Risk Free Bet mogućnost u Srbiji

Risk Free Bet nije bonus koji su domaće kladionice usvojile u velikoj meri, ali se može naići na neke opcije.

Jedna od varijacija risk free bet bonusa za klađenje trenutno je dostupna u MaxBet kladionici, a odnosi se samo na utakmice Evropskog prvenstva. Ukoliko odigrate tiket koji sadrži obe utakmice koje se igraju tog dana, dobijate, bez obzira na ishod, gratis tiket za klađenje uživo na utakmicu od 21 sat.

Superbet pruža mogućnost osvajanja 500 dinara free bet sredstava ukoliko ste u jednom danu igrali tikete u najmanjoj vrednosti od 500 dinara, a sadržali su bar tri para sa minimalnim kvotama 1.30.

Na srpskom tržištu može se pristupiti i svetski poznatoj 1xbet kladionici, koja pruža mogućnost risk free bet bonusa. Jedna je mogućnost kešbek u maksimalnom iznosu od 2.341 dinara u protivvrednosti, a može se ostvariti ukoliko utakmica koja vam ne prođe na tiketu na poluvremenu bude imala rezultat 0-0. Drugu mogućnost nećete želeti da se dokopate, jer se može ostvariti ukoliko imate dvadeset uzastopnih neuspešnih opklada. Obe mogućnosti se ne isplaćuju novcem već u vidu promotivnog koda za klađenje, što je zapravo Risk free bet bonus.

Još jedna velika svetska kladionica koja nudi Risk Free bet opcije, a moguće joj je pristupiti iz Srbije je i 22bet. Tako možete ostvariti povratak celokupnog uloga, ali u formi besplatnih opklada, a ne gotovom novcu, ukoliko vam je neuspešan jedan par na tiketu. Međutim, to mogu ostvariti samo tiketi sa minimum sedam parova čije kvote nisu manje od 1.7, što nisu nimalo naivni uslovi.

Zaključak

Iz svega navedenog jasno je da Risk Free Bet bonus za klađenje potencijalno može biti veoma koristan i isplativ, ali je prethodno neophodno dobro se informisati o uslovima korišćenja i u skladu sa tim ga iskoristiti najpametnije i ekonomičnije. Ukoliko ga iskoristite najbolje, možete uvećati svoje šanse za dobitak, a sa druge strane možete i rizikovati dosta i pokušati da zaradite više, ali pod uslovom da bonus nije ograničen na raznorazne načine. U svakom slučaju, bilo da ste već dugo u ovom svetu ili ste novi u klađenju onlajn, Risk free bet će retko kada moći da donese štetu.

Scroll to Top