Bonus za klađenje – Kladionice 2024

4000 RSD BONUS BEZ DEPOZITA

UZMI 3000 RSD SLOT BONUS I 1000 RSD SPORT BONUS

UZMI BONUS
DO 1000% BONUSA

Zavrti točak sreće i osvoji do 100.000 rsd.

UZMI BONUS
POKLON TIKET OD 1000 RSD

Poklon tiket od 1000 rsd bez depozita i 10 dana besplatne igre.

UZMI BONUS
100% DO 20000 RSD

100% bonus do 40000 RSD za slot ili do 100% do 20000 RSD za sport.

Uzmi Bonus
50% DO 35000 RSD

Primobet vam nudi 50% do 35000 RSD BONUS DOBRODOŠLICE. BONUS KOD: POBEDA

Uzmi Bonus
FREEBET DO 45.000RSD

FreeBet 45.000 RSD ili 300% na depozit + 150 besplatnih spinova

Uzmi Bonus

U sve brojnijoj konkurenciji onlajn sportskih kladionica na domaćem tržištu jedan od glavnih aduta koji može biti presudan u odluci o odabiru jeste i ponuda bonusa za sportsko klađenje koje su na raspolaganju igračima. Postoji više vrsta bonusa za sportsko klađenje, koje igračima mogu odgovarati više ili manje u zavisnosti od njihovih platežnih mogućnosti, ali i onih koji svakako neće škoditi, kao što su oni koji se dobijaju samom registracijom ili uplatom prvog depozita. Međutim, za svaki bonus za sportsko klađenje najčešće postoji određena uslovljenost i često mogu biti manje privlačni nego što to deluje na prvi pogled, pošto su uglavnom pompezno istaknuti. Tako se određeni bonus za sportsko klađenje može dobiti samo uz veoma veliki rizik ili čak ne mora biti dostupan vama iz nekog razloga ni u kom slučaju. Ono čime se možete voditi kada je o ovom segmentu reč prilikom odabira onlajn kladionice jeste i pitanje da li su bonusi za sportsko klađenje zastupljeni za one sportove koje vi preferirate.

Vrste bonusa za sportsko klađenje

S vremenom je sve razuđenija ponuda bonusa za sportsko klađenje, a posebno je odlika onlajn kladionica na kojima se klađenje uveliko seli, iako kod nas još uvek nije dobilo potpuni primat. Najviše se govori o bonusu dobrodošlice, pošto se na taj način novi igrači direktno privlače, pa što je povoljniji to će automatski biti prvi razlog zbog kog će neko pohitati da se registruje baš u toj određenoj kladionici. Zanimljivo i neverovatno je da i pored toga čak postoje priređivači igara na sreću koji ne nude bonuse za sportsko klađenje, niti za kazino na svojim sajtovima. Međutim, tu su takođe i bonusi poput kešbeka, njemu srednog kešaut bonusa, zatim besplatne opklade, popularni free bet-ovi, a bolje kladionice će se istaći i bonusom za povratak, kombinovanim bonusom, ili čak onima koji će uvećati prvi dobitak ili kvote koje inače važe. Ukratko ćemo vam predstavti neke od najčešćih bonusa, kako biste imali uvida u prednosti svakog od njih, kao i na izbor koji se može pojaviti na onlajn kladionicama. Postoje i oni bonusi za sportsko klađenje koji nagrađuju igrače koji dugo koriste usluge kladionice, ali oni svakako nisu interesantni onima koji žele tek da odaberu adekvatnu onlajn kladionicu.

Bonusi za sportsko klađenje - Meridianbet ponuda

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice bi trebalo, kao što je gore navedeno, da bude prvi adut u privlačenju novih igrača da se registruju baš na tom mestu, što bi posebno trebalo da znaju nove kladionice na određenom tržištu, koje još uvek nisu dovoljno ili nisu uopšte poznate ljubiteljima klađenja. Međutim, i ovakav bonus za klađenje, koji je ujedno i najčešći, nije nimalo jednoličan i razlikuje se od kladionice do kladionice. Najčešće se daju nakon prvog uplaćenog depozita, i izraženi su kao procenat od te sume. Nije redak slučaj da se nailazi i na 100% bonusa dobrodošlice u odnosu na prvi uplaćeni depozit, a negde čak i do 200% ili više, ali će se u tom slučaju verovatno kriti određena uslovljenost. Slikovito objašnjeno, ukoliko je bonus 100% na prvi depozit, na 1.000 uplaćenih dinara dobijate još toliko kojima možete raspolagati u sklopu kladionice. Naravno, nećete dobit novac na poklon i mogućnost da tih hipotetičkih 1.000 dinara odmah podignete, već samo mogućnost da ih obrnete, bez rizika.

Druga karakteristika ovakvog bonusa dobrodošlice na koju takođe treba obratiti pažnju jeste maksimalni iznos bonusa za klađenje koji se može isplatiti po ovom osnovu. Tako bi gornje ograničenje bonusa dobrodošlice moglo umnogome da neutrališe na prvi pogled blistavi stopostotni bonus koji duplira prvi uplaćeni depozit. Tako bi recimo maksimalni bonus mogao biti ograničen na 1.000 dinara, pa ukoliko u startu želite da se pripremite za obilno klađenje sa recimo 10.000 uplaćenog depozita, nećete osetiti velike povlastice.

Na kraju treba napomenuti da postoje i kladionice koje bonus dobrodošlice isplaćuju automatski nakon registracije, bez obzira na prvi uloženi depozit. U sklopu paketa za bonus dobrodošlice može se naći i mogućnost dodatnog bonusa i na drugi depozit. Bonus dobrodošlice ima i određeni rok trajanja, pa njim može raspolagati samo igrač koji se nedavno registrovao i sa tim bi trebalo planirati od samog starta, kako se ne bi “prokockao” iako niste za isti ništa uložili.

Free Bets – Besplatne opklade

Ponuda bonusa za sportsko klađenje često uključuje i popularne free betove, što nije nita drugo do doslovno – mogućnost besplatne opklade. Naravno, i ovde će kvalitet ponude varirati u zavisnosti od nekoliko parametara.

Ne razlikuje se mnogo od bonusa dobrodošlice, ali je dostupan i starim i novim korisnicima usluga kladionice. Odlikuje se uplatom od strane kladionice u nekom trenutku određene sume koja se može koristiti isključivo u svrhu klađenja i pokušaja obrtanja novca, koji se potom može povući na račun ili se dalje kladiti njim i držati na nalogu. Ipak raspitajte se, kao i u slučaju bonusa dobrodošlice, o uslovima. Iznos ovog bonusa se kasnije, na primer, može odbiti od dobitka koji je ostvaren pomoću njega.

Najčešće se daje mogućnost aktiviranja posle uplate depozita i u najvećem broju slučajeva iznosi 50% dodatih na taj depozit, ali postoje i oni stopostotni. Nekada nije uslovljen uplatom depozita, već je dostupan automatski, ali je to veoma redak slučaj i uglavnom se daje za igrače koji su duže prisutni u kladionici, kako ne bi došlo do najobičnije zloupotrebe takve opcije.

Ono na šta takođe treba pripaziti kada nameravate da uzmete ovaj bonus jeste i uslovljenost visinom kvote na koju se može raspolagati ovim sredstvima, kao i na koji način se može kombinovati sa uplaćenim depozitom.

Bonusi za sportsko klađenje - Circus bonus dobroošlice iznosi 100% od depozita, a maksimalno može iznositi do 10.000 dinara

Kešbek bonus za sportsko klađenje (mogućnost povraćaja novca)

Jedan od najčešćih pojmova koji su karakteristični za kladionicu jeste i sistem, a zapravo se odnosni na mogućnost da možete osvojiti novac i ukoliko ne pogodite sve parove koje ste stavili na tiket. Ovo je usko povezano sa kešbek bonusom, koji se odnosi na povraćaj dela novca, odnosno neku vrstu utešne nagrade.

Tako, u zavisnosti od uslova kladionice koja daje ovakvu mogućnost, možete ostvariti veći ili manji dobitak i u slučaju da promašite neki od parova. Kako biste imali takvu mogućnost, možda ćete biti uslovljeni brojem parova na tiketu ili pak ukupnom kvotom za koju može važiti ovakva mogućnost. Ovakva vrsta bonusa je na domaćem tržištu klađenja dostupna već više od decenije.

Kešaut bonus

U dijapazonu bonusa za sportsko klađenje često imate i mogućnost kešaut bonusa, koji je srodan i neka je vrsta kešbeka, ali ga ne treba mešati. Paralelno sa razvojem klađenja uživo, sve je popularnija i ovakva mogućnost. Kešaut bonus daje mogućnost da se u određenom trenutku povuče novac i ostvari dobitak iako nisu završene sve utakmice koje ste odigrali na tiketu. Od kladionice i konkretnog bonusa zavisiće koliko na ovaj način možete inkasirati. Visina ovog bonusa može zavisiti od više faktora, kao što su vreme uplate tiketa, visina uloga, broja događaja koji nisu počeli i njihove vrednosti, kao i onih koji su već počeli, bonusa na broj odigranih događaja, ostvarenih benefita na uplatu tiketa – kao što su promocije ili vaučeri….

Bonusi za sportsko klađenje - Mozzartbet Kešaut bonus

Kombo bonusi za sportsko klađenje

Kombo bonus daje prednost onima koji na tiket stave više mečeva, i potencijal za dobitak se praktično povećava sa brojem odigranih parova. Mogu varirati u velikoj meri u odnosu na ulog, od 3% do čak 1.000%.

Bonusi za sportsko klađenje koji nisu česti

Postoje bonusi za sportsko klađenje za koje možda niste čuli jer se (još uvek) retko i sreću na domaćem tržištu, iako bi neki mogli da privuku veći broj igrača. Predstavićemo vam neke od njih.

Reload bonusi

Radi se o bonusu za povratak u određenu kladionicu i veoma se retko daje. Logično, nemenjen je onima koji su se kladili preko određene onlajn kladionice, ali su već duže vreme neaktivni. Kladionica će korisnika pokušati da privuče nazad tako što će ga o bonusu obavestiti putem mejla i broja telefona koje je ostavio prilikom registracije.

Bonus na prvi dobitak

Još jedan veoma redak bonus za sportsko klađenje u domaćim kladionicama jeste i onaj koji se daje na prvi dobitak. Razlikuje se u odnosu na bonus dobrodošlice po tome što se isplaćuje tek nakon, i ako, prva opklada nakon registracije bude uspešna. Izražava se u procentu od dobitka ili je u visini celokupnog dobitka.

Bonus za sportsko klađenje putem mobilnih uređaja

Ono što gotovo sada već svaka kladionica poseduje jeste aplikacija i optimizovane verzije za pristup sa mobilnih uređaja, poput telefona i tableta. Bez toga se u startu nijedan priređivač ne može smatrati ozbiljnim i znači da ga je uveliko pregazilo vreme. Svetske kladionice daju i posebne bonuse za klađenje preko mobilnih uređaja, ali su kod nas prava retkost. Dakle, postoje i bonusi za sportsko klađenje koji zavise od uređaja sa kog se pristupa platformi, ili pak za upotrebu aplikacije .

Bonus za lojalnost (Loyalty bonus)

Neke od kladionica će posebno nagraditi verne igrače. Ukoliko neko svakodnevno uplaćuje određeni minimalni iznos u svrhu klađenja ili pak uplate dosežu određeni ukupan iznos za neki period, mogu računati na bonus. Kod ovakvih bonusa uslovi jesu propisani unapred i možete sračunati kako da dođete do njih, ali su veoma detaljni i zahtevni.

Uslovi za upotrebu bonusa za sportsko klađenje

Kladionice mame nove korisnike raznoraznim bonusima, ali i oni sami nisu bezuslovni, pošto kladionice žele da obezbebde da ne budu na gubitku kada daju bonus, ali i od eventualnih zloupotreba. Najčešće će uslov za upotrebu aktiviranog bonusa biti visina kvote i broj parova, ali ne smete zaboraviti ni rok za upotrebu bonusa, koji najčešće nije duži od mesec ili 15 dana. Kada je reč o visini kvote i broju parova, donje granice najčešće nisu naročito velike, ali svakako obratite pažnju, jer se može desiti i da je drugačije.

Da li se isplati bonus za sportsko klađenje?

Bonusi za sportsko klađenje, kao što bi sama reč rekla, retko kada mogu naštetiti, ali je oprez ipak neophodan, kako biste eventualno poštedeli svoje živce. Pre svega je važno obratiti pažnju na rok trajanja kako ne biste izgubili ovakvu mogućnost, ili se eventualno iznervirati kada vam se iznos bonusa oduzme od dobitka koji ste ostvarili pomoću istog. Čini se da ponuda bonusa u domaćim kladionicama može još dodatno da se osavremeni u skladu sa savremenim svetskim trendovima, ali je u nekim slučajevima i suženo tržište problem, pošto kladionice ne žele da im bonusi koje nude na kraju budu neisplativi.

Meridianbet Bonusi za klađenje

Meridianbet kladionica osnovana je od strane “Meridian Tech d.o.o” i deo je Meridian Gaming grupacije, prisutne u čak 30 zemalja širom sveta. Poslovnice Meridianbeta postoje u preko 130 gradova u Srbiji, a članovi su nekoliko relevantnih udruženja i organizacija kad je reč o igrama na sreću. Među njima su RGA – najveći internet priređivač igara na sreću, čiji je cilj sprečavanje zavisnosti i razvitak odgovrnog klađenja ili UPIS (Udruženje priređivača igara na sreću). Pored toga prisutni su i u Evropskom udruženju za regulaciju igara na sreću, čiji su deo priređivači sa licencom, eksperti i organizacije koje posluju u Evropskoj uniji. Takođe su među licenciranim kazinima u Srbiji, sa dozvolom izdatom od strane Ministartva finansija. Bonusi za klađenje su raznovrsni u ovoj kladionici. Meridianbet kladionica svojim igračima na raspolaganje stavlja bonus dobrodošlice, “Super utorak bonus”, “Slobodna igra – Zamisli opkladu i dobićeš kvotu”, “Bonus do 2.000%”, “Naplati promašaj – kladi se bez rizika”, “Meney Back – Promašen par, dobitan tiket” i “Turbo Cash – Osiguraj svoj dobitak”. Predstavićemo vam podrobnije svaki od navedenih bonusa.

Meridianbet Bonus dobrodošlice

Meridianbet bonus dobrodošlice ističe na najvidiljiviji način, pošto samim ulaskom na sajt na uvid dobijate mogućnost da iskoristite ovaj bonus i objašnjene uslove i privilegije koje pruža i zahteva. Ova kladionica je među retkim čiji bonus dobrodošlice ne uslovljava igrače uplatom prvog depozita, već samim procesom registracije dobijaju 3.000 spinova dobrodošlice BEZ USLOVA, a nakon prve uplate depozita, igrači dobijaju dodatnih 3.000 dinara za sportsko klađenje. Međutim, sve bi bilo previše jednostavno kada ne bi postojali uslovi pod kojima se može iskoristiti ovakav bonus. Bonus dobrodošlice je za korisnike Meridianbeta uslovljen praktično po svim mogućim parametrima, i to poprilično rigorozno, uključujući minimalna i maksimalna ograničenja kvota, broja parova, dobitka, kao i vremensko ograničenje. Pre svega bi svi novoregistrovani korisnici već unapred trebalo da isplaniraju momenat kada će izvršiti proces registracije, kao i na šta će upotrebiti bonus sredstva, pošto će za to imati samo 72 sata od tog trenutka, odnosno tri dana.

Uz to donje granice koje je postavljene uslovljavaju da minimalan broj parova po tiketu za koji se koriste ova bonus sredstva mora biti četiri meča, kao i da za svaki kvota bude bar 1,50. Maksimalna uplata po tiketu sa bonus novcem iznosi 200 RSD, a maksimalnim dobitkom od 3.000 dinara po tiketu.

Ni ovo nisu sva ograničenja, već postoje i ona koja uslovljavaju isplatu dobitka koji je povezan sa upotrebom sredstava iz bonusa dobrodošlice. U neku ruku, ova ograničenja čak poništavaju neke o navedenih pogodnosti. Naime, bonus dobrodošlice igrači dobijaju bez uslova uplate prvog depozita, ali zato uplata depozita jeste uslov kako biste mogli da podignete dobitak koji je ostvaren ovim bonus sredstvima. Pritom zahtevan je dopozit uplaćen elektronskim putem, što će reći da se ne računa onaj koji ste uplatili direktno u nekoj od poslovnica. Takođe ćete morati da budete ili veoma aktivni ili veoma strpljivi kako biste došli do novca preko bonusa dobrodošlice, pošto je uslov da se obrne bar 10 puta, a pritom se ne računaju over/under i par/nepar igre.

Meridianbet Bonus za klađenje

Meridianbet Super utorak bonus za klađenje

Meridianbet nudi i svojevrstan bonus iznenađenja, koji se promoviše pod sloganom “Vernost se isplati”, pa je jasno da žele da zadrže postojeće korisnike tako što im pružaju nadu da mogu da očekuju bonus sredstva svakog utorka. Da li su bili te sreće, igrači koji se kladili putem ovog sajta mogu proveriti navedenog dana posle 13 časova kada se uloguju. Ipak, tada moraju biti spremni i da brzo reaguju, jer ovaj bonus za klađenje važi samo 24 časa. Ukoliko znaju na koji način mogu da ulože navedena sredstva, potencijalno mogu doći do maksimalnog dobitka od 12.000 dinara, a na tiketu će morati da bude minimum tri para čije će kvote iznositi makar 1,35.

Meridianbet bonus za klađenje za broj parova

Meridianbet u svojoj ponudi ima i bonus za klađenje za određen broj parova na tiketu, koji je nazvan uopštenijim nazivom “Bonusi do 2.000%”, ali je pre svega mamac. Podrobniji preged vam daje na uvid veoma precizan tabelarni prikaz iznosa bonusa prema broju parova koje odigrate na tiketu. Najmanji broj parova koji možete odigrati a da računate na ovakav bonus je 5, kada možete da računate na bonus od 3%, dok je najviše u tabeli prikazan bonus od 250%, za šta je potrebno da vežete neverovatnih 50 parova. Pritom, minimalna kvota svakog od para bi morala da bude 1,35, kao i da tiket ne uključuje neki od sistema za klađenje, o čijim prednostima možete takođe čitati na ovom sajtu.

Meridianbet slobodna igra – Mogućnost da smislite svoju opkladu

Osim bonusa za klađenje, tu je i zanimljiva promocija koja vam je na raspolaganju u Meridianbetu, a to je da sami kreirate opkladu. To može biti bilo kakav događaj ili pojedinost na utakmici, ali i neki vansportski događaji poput Evrovizije ili izbora. Nakon što sami predložite opkladu iz kladionice će vam odrediti kvotu za to.

Meridianbet Kešbek bonus

Meridianbet kladionica daje dve mogućnosti za igrače kada je povratak novca u pitanju. Tu je kasični “Moneyback” bonus za klađenje, kao i “Naplati promašaj” bonus, koji favorizuje neke od najmanje uspešnih tiketa.

Naplati promašaj bonus za klađenje

Meridianbet ponuda sadrži i kešbek bonus za klađenje, koji daje mogućnost da budete na dobitku ukoliko ste promašili sve parove na tiketu. Međutim, maksimum koji možete ostvariti na ovaj način je 5.000 dinara, što je manje u poređenju sa nekim konkurentima. Ipak, ne možete inkasirati povraćaj novca u bilo kom slučaju kada ste toliko neuspešni da nijedan par sa vašeg tiketa nije bio uspešan. To je moguće u slučaju da promašite sve na tiketu na kom su tri para sa masimalnom kvotom od 1,30 ili na tiketu sa četiri para čije kvote ne prelaze 1,50. Kako biste ostvarili pravo na povraćaj novca na ovakav način, tiketi ne smeju da se igraju bonus sredstvima, niti da uključuju neki od sistema ili budu turbo cash tiketi.

Moneyback bonus za klađenje

Ovaj kešbek bonus za klađenje je tipičan i može se naći u velikom broju kladionica. Za razliku od prethodnog, povratak novca je moguć ukoliko vam na tiketu nije prošao samo jedan par, a da li će vam se novac samo vratiti ili ćete uz to i (višestruko) profitirati zavisi od toga koliki je proizvod kvota sa ostalih parova na tiketu, na kojima ste bili uspešni. Minimalna kvota koju trebate dostići sa pogođenim parovima kako biste ostvarili pravo na ovaj bonus za klađenje je 34, kada će vam biti vraćen ulog, a kada prebacite iznos od 104 za pogođene kvote bićete na dobitku, pošto će vam ulog biti dupliran. Tako u teoriji možete svoj ulog vratiti uvećan čak za 50 puta, ali za to je potrebno da proizvod svih pogođenih kvota (dakle – osim jednog promašenog para) premašuje 2004. Detaljnije o ovom i ostalim kešbek bonusima možete pročitati i u odvojenom tekstu na ovom sajtu.

Meridianbet Turbo Cash bonus za klađenje

Turbo Cash bonus za klađenje je vrsta kešaut bonusa koji vam omogućava da naplatite tiket u bilo kom momentu, pre nego što se završe sve utakmice sa tiketa, ili pre nego što neka od njih i počne.

Mozzartbet Bonus za klađenje

Mozzartbet je jedna od najstarijih kladionica u Srbiji, osnovana davne 2001. godine od srane kompanije “Mozzart”. Primarna delatnost joj je upravo bilo organizovanje klađenja, a sada pružaju i još neke usluge poput dobro razvijenog onlajn kazina. Poslovanje su proširili na ukupno 10 zemalja u kojima posluju, dok u Srbiji postoji preko 1.000 uplatnih mesta ove kladionice. Pored 1.600 događaja i preko 250.000 kvota na dnevnom nivou, delatnost im obuhvata i neke događaje koji nisu sportskog karaktera. Mozzartbet poseduje domaću licencu za priređivanje onlajn igara na sređu izdatu od nadležnog Ministarstva finansija, a na onlajn polju uglavnom ne zaostaje i prati savremene trendove. Bonusi za klađenje koje u ovom ttrenutku nudi su Bonus dobrodošlice – “Zavrti točak sreće”, “Ne gužvaj tiket – budi pobednik”, “Dnevni džekpot 250.000” za uživo klađenje, “Happy Monday Bonus”, kao i mogućnost kešaut naplate dobitka. O kešaut mogućnosti na Mozzartbetu bilo je reči u tekstu o kešbek bonusima, a ovde ćemo posebno razmotriti preostale opcije, koje u ovom trenutku nisu mnogobrojne.

Mozzartbet Bonus za klađenje

Mozzartbet Bonus dobrodošlice

Mozzartbet bonus dobrodošlice nema fiksni iznos već zavisi od sreće., a uslov je uplata prvog depozita u iznosu koji neće biti manji od 500 dinara. Iznos koji možete dobiti za klađenje bez rizika zavisi od tzv. točka sreće za novoregistrovane igrače, a maksimalno je moguće ostvariti čak 1.000% bonusa na prvi depozit, a maksimalni mogući iznos je ograničen na 100.000. Podrobnije o ovom bonusu možete čitati u tekstu o bonusima dobrodošlice.

Happy Monday bonus za klađenje

Igrači registrovani na sajtu Mozzartbeta mogu se takođe nadati bonusu iznenađenja, a “magični” dan za to je ponedeljak, što vam pruža “Happy Monday” bonus za klađenje. Tada je poželjno da proverite svoj nalog jer vas mogu očekivati bonus sredstva za klađenje i slot, koji možete podeliti na račune za slot i za klađenje ili iskoristiti u potpunosti u svrhe klađenja.

Mozzartbet Super Multi Bonus za klađenje

Ovaj bonus za klađenje zapravo predstavlja bonus na broj parova. Tako dobitak potencijalno možete pojačati čak 1.000%. U tabeli su precizno date vrednosti bonusa u zavisnosti od broja parva. Minimalno je potrebno vezati pet parova, a u tom slučaju vam se dobitak uvećava za 2%, dok za 40+ parova dobitak može biti uvećan za čak 600%, ali takav ishod je naravno teško izvodljiv. Zanimljivo je da ovakav bonus za klađenje može biti još povoljniji ukoliko tiket bude odigran u vremenskim intervalima od 9 do 11 ili 21 do 23 časova.

Mozzartbet Dnevni džekpot za klađenje uživo

Mozzartbet daje svojim igračima da preko klađenja uživo dođu do džekpota. Odigravanjem tiketa u sekciji “uživo klađenje” automatski ste u konkurenciji za osvajanje dnevnog, nedeljnog, mesečnog i dijamantskog džekpota. Posebna prednost je što broj tiketa i visina uloga ne uslovljavaju učešće u trci za džekpot.

Mozzartbet Kešbek opcija

Poput bonusa dobrodošlice, Mozzart nudi još specifičniju mogućnost za povraćaj novca, iako je jedna od retkih kladionica koje ne daju mogućnost klasičnog kešbeka za jedan promašeni par. Promocija se sastoji u tome da igrači mogu gubitničke tikete ubacivati u kutije koje se, u zavisnosti od perioda, nalaze u nekom od velikih gradova, a promocija je trenutno aktivna u Nišu. Nakon izvlačenja neki od gubitnika postaće dobitinici iliti – srećni gubitnici! Igrač koji osvoji prvo mesto u izvlačenju dobija električnu biciklu i 10.000 u vidu freebet sredstava, a ukupno se izvlači pet srećnika. Poslednji dobija 1.000 u vidu freebet sredstava.

Maxbet Bonusi za klađenje

Maxbet je jedna od najstarijih kladionica na ovim prostorima, a u svakom slučaju najstarija koja i danas posluje. Prvobitno je osnovana 1997. godine u Zrenjaninu pod nazivom “Jukrijkos”, pod kojim je poslovala oko 11 godina, dok 2008. godine nije ribrednirana i dobia sadašnji naziv, pod kojim se pozicionirala kao jedna od najuspešnijih u zemlji. Ne zaostaje ni u eri onlajn klađenja, pored mnogobrojnih poslovnica koje postoje širom zemlje. Tako postoji mogućnost klađenja onlajn uživo ili pre mečeva, na sajtu koji ima zvaničnu licencu izdatu od Ministarstva finansija. Bonusi za klađenje koji su na raspolaganju igračima Maxbet kladionice u ovom momentu su bonus dobrodošlice, “dodatni bonusi do 500%”, kešbek bonus, “Max Bonus Tip”, uz kešaut mogućnost naplate dobitka.

Maxbet Bonus dobrodošlice

Maxbet Bonus dobrodošlice ponuda je besplatan tiket u vrednosti od 1.000 RSD, a zatim, nakon prve uplate depozita, igrači dobijaju iznos u freebet-u koji se dodaje na nalog svakodnevno narednih deset dana.

Maxbet bonus na broj parova

U ovoj kladionici je moguće ostvariti i dodatni bonus za klađenje do maksimalnih 500% u zavisnosti od broja parova na tiketu. Minimalni broj parova koji morate odigrati da biste aktivirali ovaj bonus je 5, dok se maksimalnih 500% može dobiti ukoliko vežete minimum 35 događaja na tiket. Minimalna kvota za svaki događaj za ostvarivanje ovog bonusa iznosi 1,35, a iznos bonusza zavisi od broja događaja na tiketu i visine uloga.

Maxbet Kešbek bonus za klađenje

Maxbet svojim igračima pruža mogućnost da najnezgodnije tikete na kojima je samo jedan par neuspešan pretvore u višestruku dobit. Tako je moguće uvećati ulog čak 100 puta, makar u teoriji. Kako biste profitirali maksimalno potrebno je da proizvod kvota dobitnih parova prelazi 2.000, što nije toliko realno. Ipak, lako se može desiti da ostvarite dobit. Za to je potrebno da proizvod kvota parova koji su prošli na tiketu premašuje 50, kada ćete dobiti duplo od uplaćenog uloga. Ukoliko vam je proizvod kvota pogođenih parova bar 25 povratićete ulog i biti na nuli. Uslov za ovakav bonus je da na tiketu bude najmanje 4 para, a detaljnije se možete obavestiti u tekstu o kešbek bonusima, a tu možete pročitati i o kešaut mogućnosti ove kladionice.

Max Bonus Tip

Ovaj bonus za klađenje daje vam mogućnost da odigrate događaje sa uvećanim kvotama u odnosu na redovnu ponudu. Na svaka dva događaja iz standardne ponude možete odigrati Max Bonus Tip. To će reći da, ukoliko odigrate 8 tipa iz standardne ponude, moguće je odigrati 4 Max Bonus Tip-a. Takođe je ovakve kvote moguće kombinovati i sa klađejnem uživo.

Superbet Bonus za klađenje

Superbet je kladionica koja je prisutna u Srbiji tek od nedavno, kada je preuzela onlajn licencu od 4bet-a. Superbet je osnovan u Rumuniji 2008. godine, a sada su prisutni u preko 1.200 gradova sveta. Klađenje im je osnovna delatnost, a poseduju i sopstvene razvojne centre Londonu, Zagrebu i Bukureštu, u kojima razvijaju sopstvenu tehnologiju i trude se da unesu inovacije. Pored domaće licence, deo su i Međunarodnog udruženja za integritet klađenja IBIA, a CEEGC konferencija ih je priznala kao najbolje operatere sportskog klađenja. U skladu sa reputacijom u svetu klađenja, i igračima u Srbiji su ubrzo po dolasku na tržište ponudili više opcija kad je reč o bonusu za klađenje. U ponudi bonusa i promocija Superbeta su Bonus dobrodošlice, Super Free Bet, Superizazov, Super prednost, Ekstra bonus (zapravo Bonus na broj parova), Superkvota, kao i mogućnost kešaut naplate dobitka.

Iako je ova kladionica unela inovacije na polju bonusa za klađenje na našem tržištu, izostaju neke od mogućnosti na koje su ovdašnji igrači navikli, a to je kešbek u slučajevima kada na tiketu imate jedan promašeni par, kao i tipični bonus za klađenje za broj odigranih parova, koji uvećava potencijalni dobitak za određeni procenat, u zavisnosti od broja parova na tom tiketu.

Superbet Bonus dobrodošlice

Superbet bonus dobrodošlice može se dobiti po uplati prvog depozita, pod uslovom da isti nije manji od 500 dinara. Iznosi 100% od iznosa vašeg depozita, odnosno daje vam mogućnost da još sa toliko raspolažete tako što se kladite bez bilo kakvog rizika. Funkcioniše tako što se novoregistrovanim igračima daje mogućnost da biraju da li žele bonus za klađenje ili za kazino. Zanimlivo je da, iako je Superbet poznatiji po klađenju, nude duplo manji bonus dobrodošlice za klađenje od 20.000, dok igrači kazina mogu računati na 40.000 ovakvih sredstava. I pored specifičnosti igara na sreću, postoje kladionice koje, i pored izbora, daju bonus za kazino i kladionicu u istoj vrednosti, pa to nije nikakvo opravdanje.

Super Freebet bonus za klađenje

Vaš nalog na Superbetu može na dnevnom nivou biti bogatiji za 1.500 dinara bonus sredstava, ukoliko ispunite određene uslove prilikom klađenja. Potrebno je da tog dana bude odigrana makar jedna utakmica iz tzv. Superbet ponude, da ulog na svim odigranim tiketima tog dana bude barem 1.000 dinara, kao i da događaji na njima ne sadrže kvote manje od 1,6. Ovaj bonus možete iskoristiti u roku od 72 sata od trenutka kada ga dobijete.

Superizazov bonus za klađenje

Ovo je autentična promocija na koju imaju pravo svi registrovani igrači Superbeta, s tim da moraju pristati i na određenu saglasnost kada je reč o marketinškim kampanjama ovog priređivača. Ukupan nagradni fond je 400.000 dinara po turniru, u vidu freebetova. Funkcioniše tako što pre određene utakmice odgovarate na pet zadatih pitanja, a ukoliko date tačan odgovor na makar 3, možete očekivati nagradu. Raspodela nagrade je takva da 200.000 dele oni sa pet tačnih odgovora, a po 100.000 oni sa tri i četiri tačna odgovora.

Superprednost

Još jedna mogućnost koja se ne može sresti često kod domaćih kladionica došla je sa Superbetom. Superprednost vam daje mogućnost da vam opklada prođe i pre kraja utakmice, pod uslovom da bude ostvarena određena razlika u rezultatu. Važi za šest sportova, i to:

 • Fudbal – kada vaš tim ostvari dva gola prednosti
 • tenis – kada igrač na kog ste tipovali dobije set bez izgubljenog gema, odnosno sa 6:0
 • košarka – kada vaš favorit ostvari prednost od 18 poena razlike
 • rukomet – kada tim na koji ste se kladili ostvari prednost od 6 golova razlike
 • hokej na ledu – Ukoliko tim na koji ste se kladili ostvari 3 gola prednosti
 • Odbojka – ukoliko vaš favorit povede sa 2-0 u setovima.

Deluje da je ponuda u nekim slučajevima veoma povoljna, a u nekim u manjem obimu. Čini se da će lakše neki tim ostvariti dva gola prednosti u fudbalu, nego što će teniser ili teniserka osvojiti set bez izgubljenog gema.

Superkvota

Superkvota daje mogućnost uvećanja dobitka ukoliko vam je tiket sadržao i neku utakmicu iz Superkvota ponude, koja se odnosi na najveća takmičenja u tenisu, fudbalu, košarci, rukometu… Mogućnosti su raznovrsne, jer sa ovim događajima se može odigrati singl tiket, sistem, može se kombinovati sa drugim događajima, a važi i uz upotrebu kešaut opcije. Međutim, ponuda važi samo za opklade pre meča i isključuje klađenje uživo, a moguće je upotrebiti ga za klasične opklade – 1, X i 2.

Superbet Bonus za klađenje

365.rs Bonus za klađenje

Iako naziv 365.rs možda može biti nepoznat mnogim igračima, zapravo će vam biti sve jasnije kada otkrijemo da se ova kladionica nekad zvala Planet Win 365. Ovaj naziv bio je veoma prepoznatljiv i moglo se na isti naići na, čini se, svakom koraku, pošto je dosta ulagao i u marketing i sponzorisao razne događaje, emisije i slično. Osnovani su 2009. godine i imaju preko 110 poslovnica u Serbiji, ali i licencu za poslovanje u onlajn prostoru Srbije izdatu od strane Ministarstva finansija. Osim toga, adut im je i Malta Gambling Authority, licenca koja je jedna od najautoritativnijih u svetu igara na sreću. Negativna karakteristika ove kladionice jeste da ne nudi bonus dobrodošlice novim igračima, ali nudi neke druge opcije. Među bonusima na koje se može računati na njihovom sajtu su i kešbek bonus za klađenje i bonus na broj parova, a tusu i “Happy Hour” bonus za klađenje i kešaut opcija.

365.rs Bonus za klađenje

365.rs Kešbek Bonus za klađenje

Ova kladionica takođe daje opciju najčešće zastupljenog kešbek bonusa za klađenje, u slučajevima kada je promašen jedan par na tiketu. Uslovi za to su da proizvod kvota pogođenih parova iznosi minimum 25, kao i da na tiketu bude minimum 3 para, s tim da ovo ne važi za tikete na kojima je već iskorišćen neki od sistema, kao i u slučaju svih domaćih kladionica. O mogućnostima odigravanja sistema možete se informisati u posebnom tekstu. Ukoliko proizvod dobitnih kvota (bez promašenog para) iznosi 25, uslediće povraćaj uloga i bićete na nuli, ali ukoliko taj proizvod prebacuje kvotu 45 već ćete i profitirati, pošto u takvim situacijama dobijate duplo vei dobitak od iznosa uloga. Dobitak će vam uvećati ulog za maksimalnih 100 puta u slučaju da proizvod dobitnih kvota premašuje 1.000, a sve vrednosti između su precizno navedene u tabeli na sajtu, u odeljku “promo”.

365.rs Bonus na broj parova

Igrači registrovani na 365.rs kladionici dobijaju mogućnost da, u zavisnosti od broja odigranih parova, potencijalno uvećaju svoj dobitak i do maksimalnih 400%. Uslov je minimum 4 odigrana para na tiketu, u kom slučaju bi se potencijalni dobitak uvećao za 5%. Već za dobitak sa pet odigranih parova dobitak bi se uvećao za 10%…. Za maksimalno uvećanje od 400% potrebno je da dobitni tiket sadrži najmanje 35 parova. Minimalna kvota događaja koja uslovljava aktivaciju ovakvog bonusa za klađenje je 1,25.

Happy Hour Bonus za klađenje

I 365.rs kladionica ima varijaciju bonusa za određeni momenat. U ovom slučaju to nije određeni dan, već konkretan period dana. Tako dobitak može biti uvećan za dodatnih 3% u slučaju da je tiket odigran u periodu dana od 9 do 10 sati ujutru, kao i od 21 do 22 sata uveče. Uslov su pritom minimum 4 odigrana para na tiketu.

Admiralbet Bonusi za klađenje

Admiralbet je jedna od najstarijih kladionica u Srbiji koja postoji od 2000. godine, ali je najviše na značaju dobila otkako je 2015. godine postala deo Novomatik grupe, koja je jedan od lidera na polju igara na sreću. Bave se priređivanjem igara na sreću kao što su klađenje i kazino igre, izdavanjem softverskih rešenja i tehničkom podrškom, a delatnost su proširili i na onlajn sferu, gde u Srbiji poseduju zvaničnu licencu za poslovanje izdatu od strane Ministarstva finanasija. Imaju više od 200 poslovnica u Srbiji, a da nimalo ne zaostaju kada je reč o onlajn sferi klađenja najbolje svedoči ponuda bonusa za klađenje, koja je ubedljivo najraznovrsnija i najobimnija od svih domaćih priređivača igara na sreću. Neki od bonsua za klađenje koje nudi ova kladionica su i Bonus dobrodošlice bez depozita, Bonus dobrodošlice nakon uplaćenog prvog depozita, 100% bonusa na depozit, promo kod za 30% freebet-a, nedeljno takmičenje na mečeve najboljih fudbalskih liga (nagrada do 100.000 dinara), Kešbek za “klub izuzetnih igrača”, bonus za klađenje do 50% freebeta – “Deponuj svaki dan, uzmi veći freebet”, zatim promocija “Bonus tiket – uvećana kvota”, “odigraš tiket – puniš freebet”, specijalna “Amdiralbet 3+1 Bonus kvota”, “Bonus na broj parova (700%)”, klasičan kešbek bonus, kao i kešaut mogućnost za raniju isplatu tiketa. Jasno je iz ovog pregleda da postoji mnogo mogućnosti, od kojih su neke veoma inventivne u poređenju sa konkurecnijom na domaćem tržištu. Pa zato hajde da razmotrimo kakve su njihove prednosti, ali i eventualne mane.

Admiralbet Bonus dobrodošlice (bez depozita)

Samom registracijom na sajtu Admiralbeta dobijate 3.000 dinara u vidu bonusa dobrodošlice, ravnopravno raspoređenih na sredstva za klađenje i za kazino (po 1.500 dinara). Tako dobijate mogućnost da potpuno bez rizika pokušate da zaradite i obrnete ova sredstva, bez potrebe da uplaćujete bilo kakav depozit. Uslov je jedino da imate verifikovan nalog, nakon čega je potrebno da prođe 24 sata kako bi bonus sredstva bila na vašem nalogu. Proces verifikacije uključuje potvrdu broja telefona i potvrdu ličnog identiteta slikanjem vašeg ličnog dokumenta.

Kako biste uspešno iskoristili ovaj bonus potrebno je da na tiketu odigranom ovim sredstvima bude najmanje tri para sa minialnom kvotom 1,50. Takođe, morate paziti na vreme, jer bonus ističe nakon četiri dana. Najviše se može inkasirati 1.500 dinara po bonusu, odnosno upravo toliko ukoliko igrate samo kladionicu, a ne i kazino. Pritom je potrebno rasporediti ova sredstva bar na osam tiketa akko biste na kraju mogli da podignete eventualni dobitak ostvaren zahvaljujući njima.

Admiralbet Bonus za klađenje

Admiralbet Bonus dobrodošlice (na prvi depozit)

Nakon što iskoristite sredstva sa primarnog bonusa dobrodošlice, možete uplatiti prvi svoj depoziti i ponovo dobiti novi bonus dobrodošlice. Njegov iznos je daleko veći i iznosi 40.000, odnosno 20.000 za klađenje, pošto je iznos takođe pravilno raspoređen za klađenje i kazino. Uslov je da prvi depozit bude makar 500 dinara, kao i da odigrani tiketi ovim sredstvima budu ukupno pet puta vredniji od depozita, uz minimalno pet parova na svakom, čije kvote iznose najmanje 1,50. Međutim, ukoliko neki tiket sadrži više od pet događaja, na ostalim se može odigrati uz manju kvotu. Takođe se sva sredstsva mogu uložiti na jedan tiket. Rok važenja ovih sredstava je 30 dana.

Admiralbet bonus za klađenje na svaki depozit

Igrači Amdiralbeta mogu zaraditi bonus i za svaki uplaćeni depozit (a ne samo za prvi) ukoliko to učine u nekom od Amdiralbet PUB-ova do kraja oktobra. Za svaku takvu uplatu depozita čeka ih bonus za klađenje od 100% na taj depozit. Maksimalna vrednost ovog bonusa može iznositi 5.000 dinara, dok je uslov minimalna uplata od 500 dinara. Najveći dobitak do kog se može stići upotrebom ovih sredstava ograničen je na 20.000 dinara.

Nedeljno fudbalsko takmičenje

Admiralbet putem sajta organizuje i nedeljni kladioničarski turnir za opklade na najkvalitetnije fudbalske utakmice, koje uključuju LŠ, LE, LK, Premijer ligu, Seriju A, La Ligu, Bundesligu i Ligu 1, a nagradni fond je 100.000 dinara. Nagrade dele deset najuspešnijih takmičara svake nedelje. Takmičari se boduju tako što se proizvod pogođenih kvota podeli proizvodom promašenih kvota pomnoženo sa 100.

Freebet bonus za klađenje uz promo kod

Još jedan način da se profitira od najkvalitetnijih fudbalskih mečeva jeste promocija “Uzmi 30% freebeta” gde uz promo kod “EVROPA” dobijate 30% freebet-a svakog dana na prvi uplaćeni dnevni depozit, u danima kada se igraju evropska fudbalska takmičenja – Liga šampiona, Liga EVrope i Liga konferencije. Maksimalni mogući bonus za klađenje po ovom osnovu može iznositi odličnih 20.000 dinara, s obzirom na to da se radi o dnevnom bonusu, koji se tokom fudbalske sezone može iskoristiti tri puta nedeljno, kada se igraju ova takmičenja. Minimalni potrebni depozit da bi igrač stekao prava na ovakav bonus je 500 dinara, s tim da tiketi moraju sadržati bar po pet parova sa kvotama koje nisu manje od 1,50.

Klub izuzetnih igrača – kešbek

Ova kladionica daje i mogućnost učlanjenja u tzv “Klub izuzetnih igrača”, koji vam otvara mogućnost da povratite 12% od gubitka koji je ostvaren u prethodnom mesecu. Promocija je podeljena na intervale, a sportski i program onlajn igara na pet nivoa, i to bronzani, srebrni, zlatni, platinasti i dijamantski, dok je program za depozt podeljen na tri nivoa: bronzani, srebrni, zlatni.

Admiralbet Loyalty bonus za klađenje – freebet svakog dana

Za one najaktivnije igrače ova kladionica spremila je izdašni loyalty bonus od 50% za svaku prvu dnevnu uplatu depozita, i to svakog dana. Na ovu privilegiju pravo imaju igrači koji svakodnevno deponuju minimum po 2.000 dinara. Međutim, 50% freebeta nećete dobiti ukoliko uplaćujete tek po 2.000 dinara dnevno, već vas u tom slučaju očekuje 20% bonusa za klađenje po ovom osnovu. Da biste ostvarili 50% potrebno je da uplata iznosi više od 20.000 dinara, dok za one između 10.000 di 19.999 dinara možete dobiti 30% na prvi dnevni depozit ukoliko ste “dovoljno lojalni” ovom priređivaču.

Kešbek bonus za klađenje na igru prelaza

U ovaj kladionici igrači mogu računati i na privilegiju za igranje na prelaze za najveća evropska fudbalska takmičenja. Ukoliko se utakmica na koju ste igrali prelaz završi bez golova (0-0) nećete biti na gubitku i vaš ulog će vam biti vraćen.

Admiralbet Bonus tiket

Jedna promocija koja se ne sreće često u domaćim onlajn kladionicama jeste i mogućnost Bonus tiketa. Ogleda se u tome da su igračima svakog dana ponuđena 2-4 spremljena tiketa, na kojima su pritom kvote uvećane u odnosu na uobičajenu vrednost. Igrač može odabrati jedan od njih i uplatiti ga.

Freebet bonus za klađenje

Freebet račun igrači Admieralbeta mogu dopuniti do 15% svakim odigranim tiketom, uz uslov da isti sadrži minimalno tri odigrana para sa kvotom koja bi najmanje iznosila 1,30. Maksimalnih 15% ćete dobiti u slučaju da vežete više od 16 parova na jednom tiketu, dok za minimana tri para dobijate 1% freebeta, a za 4 ili 5 parova 3%.

Admiralbet Bonus kvota

Ukoliko u Admrialbetu odigrate na tiketu tri meča sa kvotama 1,21 ili većim iz redovne ponude, dobijate mogućnost da odigrate sledeći par sa pojačanom kvotom na košarkaške, tenikse i fudbalske mečeve, u sklopu promocije za klađenje “Admiralbet 3+1 Bonus kvota“.

Admiralbet Bonus za klađenje na broj odigranih parova

Igračima se uvećava potencijalni dobitak po tiketu u zavisnosti od broja odigranih parova, s tim da je potrebno da bude vezano makar 5 parova. U tom slučaju bi vam bio isplaćen dobitak za 3% uvećan, naravno ukoliko tiket bude dobitan. U teoriji je moguće da dobitak bude uvećan za čak 700%, ukoliko pogodite 40 parova koje stavite na isti tiket! Ovaj bonus za klađenje može se ostvariti samo ukoliko je taj tiket odigran kešom, bez bilo kakvih bonus ili freebet sredstava.

Admiralbet Kešbek bonus za klađenje

Admiralbet u svojoj ponudi sadrži i tipični kešbek bonus za klađenje za jedan promašeni par na tiketu. Uslov za to je da proizvod kvota pogođenih parova iznosi više od 28, uz minimalno četiri para na tom tiketu. U slučaju da proizvod kvota pogođenih parova prelazi 28, a ne premašuje 48, ulog će vam biti vraćen i nećete biti na gubitku, ali kada taj proizvod pređe kvotu 48 profitirate. Najviše je moguće proftirati 100 puta od iznosa uloga, ali je za to potrebno da proizvod uspešnih kvota premašuje 988. Kešbek ne važi za tikete koje ste odigrali nekim bonus sredstvima, već samo za one koji su uplaćeni kešom. Uz kešbek ćemo napomenuti da postoji i mogućnost kešaut povlačenja dobitka u bilo kom trenutku.

Betole Bonusi za klađenje

Betole je jedna od kladionica novijeg datuma za koju se dosta brzo pročulo. Osnovana je od strane kompanije “BetWinner d.o.o” iz Beograda i poseduje licencu Ministarstva finanasija za poslovanje u domaćem onlajn prostoru na polju igara na sreću. Fokusiraju se na priređivanje igara na sreću onlajn. Bonusi za klađenje koje nudi ova kladionica su nisu naročito mnogobrojni, ali su raznovrsni, pa je trenutno na raspolaganju Bonus dobrodošlice, Bonus tip, Bonus na broj parova, Freebet za svaki tiket, Bet Builder, kao i kešaut mogućnost naplate tiketa. Ono što nedostaje za klađenje, a prisutno je za kazino jeste kešbek bonus, po čemu se ovaj priređivač nalazi u zastatku jer ga nudi većina ostalih onlajn kladionica.

Betole Bonus dobrodošlice

Betole pruža mogućnost za bonus dobrodošlice za klađenje do 10.000 dinara u vidu freebetova od 100% na uloženi prvi depozit. Za to je međutim potrebno da odigrate parove čije kvote će biti najmanje 2.00 i da svaki tiket odigran ovim sredstvima sadrži najmanje tri takva para. Uz to je nemoguće odigrati sistem tiket koristeći ova sredstva. Rok važenja ovog bonusa dobrodošlice je veoma korektan i traje 60 dana, čime se nadoknađuju druga ograniččenja koja su nešto veća u odnosu na konkurenciju.

Betole Bonus tip

Na Betole kladionici postoje mečevi koji su obeleženi oznakom “BONUS TIP” i za koje mogu da važe nešto veće kvote u odnosu na standardnu ponudu, bilo da se kladite na konačni ishod ili ulažete neku od opklada za broj postignutih golova. Uslovi za odigravanje ovakvog para jesu najmanje dva sa standardnom ponudom, ali u svakom slučaju nećete moći da stavite više od jednog bonus tipa na tiket. Dakle, nemate prava na bonus tip za svaka dva para iz standardne ponude i sa standardnim kvotama. Uslov je takođe da kvote mečeva iz regularne ponude na tiketu budu najmanje 1,25.

Betole Bonus za klađenje na broj parova

Na Betole onlajn kladionici možete računati i sa bonusom za klađenje za broj odigranih parova i kalkulisati sa tim. Teorijski moguće je da iznosi čak 350% potencijalnog uvećanja dobitka, ali je za to potrebno da vam prođe tiket na kom se nalazi 35 parova. Najmanji broj parova koji se mora naći na tiketu kako bi vam doneo doneo uvećanje dobitka je 4, kada bi vaš profit sa tiketa bio veći tek za 1%, dok vam 5 parova na dobitnom tiketu dobitak uvećava za 3%. Sve vrednosti iz odnosa broja parova i procentualnog uvećanja potencijalnog dobitka navedene su precizno u tabelarnom prikazu na sajtu. Svaki par pritom mora imati minimalnu kvotu 1,25 kako bi vam se mogao obračunati bonus na osvojen dobitak. Ni ova ponuda ne važi za sistemske tikete.

Betole Freebet Bonus za klađenje

Svaka uplata koja ne sadrži kvotu manju od 1,25 donosi freebet bonus za klađenje igračima koji su registrovani u ovoj kladionici. Realizuje se tako što se procenat od uplate tiketa prebacuje na freebet nalog igrača. Koliko će iznositi taj procenat zavisi od ukupnog broja parova koji se nalazi na tiketu, a sredstva se odmah po uplati prebacuju na freebet nalog, bez obzira na status tiketa.

Betole Bet Builder mogućnost

Prilikom klađenja uživo na fudbal na tiketu Betolea igrači mogu kombinovati više aspekata sa iste utakmice. Tako možete pogađati ko će postići sledeći gol, kada će se desiti prvi korner, koliko će biti golova na jednoj utakmici, i to sve istovremeno.

Efbet Bonus za klađenje

Efbet kladionica osnovana je od strane firme Altabet d.o.o. tek 2018. godine i veoma su mladi na ovom tržištu. U skladu sa tim su i orijentisani ka onlajn klađenju i tu traže svoje mesto, zbog čega ulažu dosta i u onlajn marketinške kampanje. Ipak, od jedne novije kladionice bi se očekivala veća ponuda bonusa onlajn nego što je aktuelna. Međutim, igrači koji se registruju na Efbet-u mogu računati na bonus dobrodošlice, Sport bonus + i na neke specijalne kvote za klađenje na konačan ishod mečeva.

Efbet Bonus za klađenje

Efbet Bonus dobrodošlice

Uslov da možete računati na bonus dobrodošlice za klađenje na Efbet-u jeste uplata prvog depozita, koji bi iznosio najmanje 500 dinara. Tada dobijate još 100% bonusa za klađenje u odnosu na vašu uplatu, kojim možete raspolagati bez rizika od gubitka. Najveći mogući bonus dobrodošlice koji možete dobiti na ovom mestu je 20.000 dinara, pa ukoliko ste sigurni da želite duže vreme da se kladite tu i imate taj iznos kod sebe za uplatu, dobijate još poprilično veliku mogućnost za nove opklade za koje nećete morati da izdvojite svoj keš. Ovaj bonus za klađenje može se koristit isključivo za tikete koji sadrže bar četiri para čije kvote nisu manje od 1,20. Ipak, iako bonus potencijalno može biti izdašan, morate ga i iskoristiti u roku od 30 dana. I oprez, ako uplatite sredstva pre aktivacije naloga, nećete moći da računate na ovaj bonus. Bonus ne važi ni za sistemske tikete, ali ni za igranje azijskog hendikepa, azijskih linija, par/nepar i “x vraća ulog”.

Efbet Sport+ Bonus za klađenje

Igrači Efbet-a mogu računati na stopostotni bonus ne samo za prvi depozit, ali ne baš ni kada to oni žele. Mogu se samo nadati da će dobiti posebnu ponudu od ove kladionice, koja će sadržatii maksimalni mogući bonus koji se na ovaj način može ostvariti. Na vama je da li ćete prilikom uplate sledećeg depozita iskoristiti ovakvu ponudu. Osim što morate čekati na ponudu, morate biti i deo ekskluzivne liste kako biste uopšte mogli da se nadate ovom bonusu za klađenje. Oni koji se nalaze na njoj, mogu očekivati ponudu na mesečnom, nedeljnom ili, ako imaju sreće, i na dnevnom nivou. Ponuda se može pojaviti na vašem nalogu, ili vam stići mejlom ili SMS porukom.

Efbet specijalne kvote

Efbet svakodnevno nudi i uvećane kvote za konačne ishodne nekih utakmica, koje su posebno obeležene. Ovakava ponuda se ipak odnosi isključivo na klađenje pre početka mečeva, i ne možete računati na ovakve privilegije za datu utakmicu ukoliko se na nju kladite uživo.

Merkurxtip Bonus za klađenje

Merkurxtip kladionica je jedan od novijih projekata kompanije specijalizovane za igre na sreću Pionir Internacional d.o.o, koja je pokrenuta u saradnji sa nemačkim partnerima, a poseduje oko 70 uplatnih mesta kada je reč o mogućnostima za zemaljsko klađenje. Međutim, ima i licencu Ministarstva finansija za poslovanje u onlajn prostoru kada je reč o priređivanju igara na sreću. Na ovom mestu možete trenutno računati na bonus dobrodošlice, kešbek bonus za klađenje i bonus za klađenje na broj odigranih parova. Uz to je tu i mogućnost kešaut isplate dobitka u bilo kom trenutku.

Merkurxtip Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice koji nudi ova kladionica površno objašnjava slogan “Zgrabi sreću 4x veću“, ali ćemo vam predstaviti i šta konkretno to znači. Naime, ovo je zapravo bonus paket dobrodošlice, koji se sastoji iz nekoliko delova. Pre svega, samom registracijom dobijate 500 dinara bonusa kojim možete raspolagati i kladiti se bez rizika. Ovaj bonus možete dobiti tek nakon verifikacije naloga, a moraćete da ga iskoristite u roku od tri dana, što je sasvim dovoljno i korektno za ova sredstva. Pritom se može koristiti i za klađenje pre mečeva i za klađenje uživo, kao i za sve vrste kazino igara.

Međutim, glavno bi tek moglo da usledi. Nakon prvog uplaćenog depozita dobijate još 100% tog iznosa kojim možete raspolagati bez rizika od gubitka novca. Kako biste ostvarili ovaj bonus neophodno je odigrati bar šest tiketa u vrednosti dodeljenog bonusa, koji bi sadržali minimum četiri para sa kvotom od bar 1.45. Maksimalni mogući iznos ovakvog bonusa je 10.000 dinara.

Međutim, ovde se bonus ne završava, kao u slučaju većine domaćih kladionica. Za novopridošle igrače sledi i bonus od čak 200% na drugi uplaćeni depozit, kao i 300% na treći depozit.. Dakle, duplo, odnosno trostruko veći iznos bonus sredstava u odnosu na ona koja ste uplatili svojim novcem.

Za aktiviranje bonusa za drugi depozit potrebno je vrednost dobijenog bonusa rasporediti na 8 tiketa, a da biste dobili bonus za klađenje na treći uplaćeni depozit potrebno je odigrati 10 tiketa u vrednosti dobijenih sredstava. Što se tiče minimalnog broja parova na jednom tiketu i minimalne dozvoljene kvote kako bi se aktivirao bonus, pravila su ista kao i u slučaju bonusa za klađenje na na prvi uplaćeni depozit. Maksimalni depozit za koji ova dva bonusa za klađenje važe je takođe 10.000 dinara. Važenje svakog od ovih bonusa je 30 dana, a otključavaju se po hronološkom redu uplate.

Merkurxtip Bonus za klađenje

Merkurxtip Kešbek bonus za klađenje

Za razliku od autentičnog bonusa dobrodošlice, ova kladionica igračima nudi najzastupljeniji vid kešbek bonusa, koji se može aktivirati u slučaju jednog promašenog para na tiketu. U zavisnosti od kvota pogođenih parova, moguće je da vam se vrati uloženi novac ili čak da zaradite višestruko. U teoriji, čak do 100 puta u odnosu na svoj ulog. Kako bi vam se ulog samo vratio, potrebno je da proizvod pogođenih kvota premaši 28, a ukoliko kvote zajedno budu veće od 48 zaradićete duplo u odnosu na ono što ste uložili. Da bi vam se ulog u tom slučaju pomnožio 100 puta morali biste da na tiketu imate proizvod kvota pogođenih parova koji bi bio veći od 988. Sve vrednosti iz odnosa potrebne kvote i moguće zarade precizno su navedene na sajtu ove kladionice u odeljku “promo”. Kako biste se nadali povraćaju novca na ovakav način, tiket mora sadržati minimum četiri para, bilo da je reč o klađenju pre utakmica ili klađenju uživo. Ukoliko je na tiketu već odigran neki od ustaljenih sistema, ova promocija neće biti važeća.

Merkurxtip Bonus za klađenje na broj parova

Merkurxtip puža mogućnost ostvarivanja određenog bonusa i na broj odigranih parova na tiketu. Tako možete profitirati u slučaju pet odigranih parova, kada bi se dobitak uvećao samo za 3%, za razliku od većine konkurenata koji za minimalni broj parova daju 1%. Za 6 utakmica na tiketu potencijalno uvećanje je već 5%, a uvećanje od 100% je moguće ukoliko se na tiketu nalazi 20 ili više parova.

Oktagonbet Bonus za klađenje

Još jedna u nizu novijih kladionica na domaćem tržištu je i Oktagonbet, koji je osnovan od strane Alphapex d.o.o. i trenutno poseduje preko 50 uplatnih mesta koje pružaju zemaljsko klađenje, ali poseduju i zvaničnu licencu za onlajn priređivanje igara na sreću u Srbiji, izdatu od strane Ministarstva finansija. Oni ističu svoju želju za uvođenjem što više inovacija na ovom polju, ali kao novija kladionica ne bi bilo na odmet da nude svojim igračima snažniju ponudu bonusa nego što je aktuelna. Pre svega bonus dobrodošlice, kako bi privukli nove igrače da se registruju baš na njihovom sajtu. Toga, međutim, nema. Jedan jedini bonus za klađenje koji ova onlajn kladionica u ovom trenutku pruža jeste onaj za broj odigranih parova.

Oktagonbet bonus za klađenje na broj parova

Jedini način da dođete do neke vrste novčane privilegije u ovoj kladionici jeste da odigrate najmanje 4 para na tiketu (a najviše 35), čija kvota neće biti manja od 1,25. Za 4 para na tiketu dobitak vam se može uvećati tek za 1%, za 5 će biti jači za 3%, 6 dobitnih parova uvećava dobitak za 7%, a ukoliko vam prođe tiket sa sedam vezanih parova inkasiraćete dodatnih 10%… Najveće moguće uvećanje će se desiti ukoliko tačno tipujete na 35 događaja, kada će ionako veliki dobitak biti uvećan za 308%. Sve vrednosti između kada je reč o odnosu broja odigranih parova i procentualnog uvećanja dobitka navedeni su u tabeli na sajtu Oktagonbeta u delu za “promocije”. Zanimljivo je da se ova kladionica osigurala od isplate eventualnih enormnih dobitaka tako što je postavila i gornju granicu, pa tako ukoliko biste na tiket stavili više od 35 parova ne bi važio ovaj bonus, iako su u svakom slučaju šanse da tiket bude dobitan više nego minimalne.

Pinnbet Bonus za klađenje

Pinnbet je osnovan 27. marta 2014. godine i za nepunih deset godina je razvio poslovanje do stadijuma da ima preko 150 poslovnica u zemlji, kao i licencu za onlajn priređivanje igara na sreću izdatu od strane Ministarstva finansija. Međutim, i oni poput prethodno analiziranog konkurenta nisu izdašni kada je reč o ponudi bonusa za klađenje, iako nemaju naročito veliku tradiciju. Takođe je jedini bonus za klađenje koji se može koristiti onaj za broj odigranih parova na tiketu.

Pinnbet Bonus za klađenje na broj parova

Teorijski moguće je da bonus na broj odigranih parova uveća dobitak za 400%, ali je teško moguće da će se ostvariti uslovi za to. Za to je potrebno da pogodite čak 35 paraova. Najmanji zahtevani broj parova kao uslov za ostvarivanje ovog bonusa je 5, kada biste, ukoliko budete uspešni, mogli da podignete dobitak uvećan za 3%. Za sve vrednosti između, kada je reč o potencijalnom uvećanju dobitka u odnosu na broj odigranih parova, možete se jasno obavestiti na sajtu u delu “Bonusi”, koji se nalazi na dnu stranice. Samo uređenje sajta ne daje pravo na optimizam da će ijedan drugi bonus za klađenje biti skorije prisutan za igrače ove kladionice, pošto klikom na deo za bonuse automatski prelazite na stranicu za jedan postojeći bonus i nikakav izbor ni formalno ne postoji.

Soccerbet Bonus za klađenje

Soccerbet kladionice osnovane su od strane Phuket d.o.o kompanije koja je veoma etablirana na polju igara na sreću, pošto posluje u preko 250 zemalja. Soccer je među najpopularnijim kladionicama u Srbiji, gde poseduje preko 150 poslovnica, ali i licencu za onlajn pružanje usluga igara na sreću, koju izdaje Ministarstvo finansija Republike Srbije. I Soccer je među kladionicama koje ne nude bonus dobrodošlice, pa iz tog razloga nisu kladionica koja bi mogla biti preporučljiva za početnike. Bonus za klađenje koji se može naći kod njih jeste kešbek, bonus za broj odigranih parova, kao i promocija “Granice poena saberi – osvoji bonus i nagradu po meri”.

Soccerbet Bonus za klađenje

Soccerbet Bonus za klađenje na broj odigranih parova

Soccerbet nudi mogućnost da eventualni dobitak bude uvećan za čak 350%, u slučaju da “ubodete” rezultat 40 događaja na istom tiketu. Međutim, dovoljno je i pet paarova na istom tiketu kako biste mogli da računate na uvećanje dobitka. Doduše, od 3%. Ukoliko biste vezali osam parova, dobitni tiket bi vam već mogao doneti uvećanje dobitka za 15%. Mogućnosti za uvećanje dobitka u odnosu na broj odigranih parova jasno je prikazan na sajtu ove kladionice u delu namenjenom promocijama. Osim pet parova, uslov da možete računati na uvećanje dobitka je i da njihove kvote ne budu manje od 1.35.

Soccerbet Kešbek bonus za klađenje

Poput najvećeg broja kladionica, i Soccerbet daje opciju kešbek bonusa za klađenje u slučaju da je promašen jedan par na tiketu. Najveći mogući iznos koji možete dobiti po ovom osnovu jeste stostruko uvećan vaš ulog, ali za taj poduhvat je potrebna neverovatna kvota od preko 988 za one parove koji su vam prošli na tiketu. Minimalni uslov za povraćaj novca jeste da kvote pogođenih parova u proizvodu iznose više od 28. U tom slučaju bićete na nuli, jer vam se ulog vraća bez uvećanja. Potrebno je da pomenute kvote prebacuju 48 kako biste bili na dobitku u iznosu duplom u odnosu na ono što ste uložili. Na sajtu je precizno navedeno koliko povećanje možete očekivati u slučaju da promašite jedan par, u zavisnosti od proizvoda kvota pogođenih parova. Kešbek ne važi za tikete na kojima je već odigran neki od sistema za klađenje.

Topbet Bonus za klađenje

Topbet postoji tek od 2019. godine, kada ga je osnovala kompanija TOP BET d.o.o. iz Beograda. Sada je Profundum Consulting Limited većinski vlasnik ove kladionice. Njihovo poslovanje je okrenuto priređivanju klađenja putem interneta. Kad je reč o bonusima za klađenje, imaju čime da se “pohvale”, jer su u ponudi dva različita kešbek bonusa, bonus za broj parova, kao i još jedna mogućnost za uvećanje dobitka. Pored toga, nedeljno se raspoređuje i 50.000 dinara u vidu freebetova za najuspešnije kaldioničare. Takođe možete iskoristiti opciju kešaut isplate, pre nego što budu završene sve utakmice koje su na vašem tiketu. Ono što je nedostatak jeste bonus dobrodošlice, odnosno njegov izostanak, pošto je ponuđen samo za kazino igrače.

Topbet Kešbek bonus

Bonus pod nazivon “Extra Cashback” je vrsta bonusa koja se može dobiti u slučaju da vam je na odigranom tiketu samo jedan par promašen, s tim da do istog nimalo nije lako doći. Radi se o iznosu deset puta većem od onog koji ste uložili na određeni tiket, ali zato ukupna kvota na istom mora biti najmanje 200, dok je maksimalna moguća pojedinačna kvota 7,00. Za razliku od većine konkurenata, Topbet ne daje opciju za određenu manju zaradu u zavisnosti od kvota i broja parova.

Draga opcija kešbek bonusa za klađenje u ovoj kladionici je “Top Cashback” izražen je kao 15% od pogođenih opklada, a uslov je takođe da tiket sadrži samo jedan promašeni par. Ipak, i do ovakvog bonusa je poprilično teško stići jer zahteva tiket od minimum 11 parova, sa kvotama od najmanje 1,35. U slučaju da tiket ispunjava uslove za oba kešbek bonusa, moguće je inkasirati samo jedan, onaj koji vam donosi više.

Topbet bonus za klađenje na broj parova

Veći broj parova vam se takođe može isplatiti u Topbet kladionici, potencijalno, iako ne toliko mogućih, čak 600% uvećanja eventualnog dobitka. To će se desiti ukoliko vam prođe tiket na kom ste vezali čak 50 parova. Već sa četiri para na tiketu očekuje vas uvećanje dobitka od 3% ukoliko ste bili uspešni, a odnos između broja parova i potencijalnog uvećanja je precizno dat u tabeli u delu “promo” na sajtu ove kladionice. Takođe, minimalna pojedinačna kvota svakog odigranog para mora biti 1,35 ili više, kako biste stekli pravo na uvećanje.

Dobitni tiket – nagrada za slot

Pored uvećanja dobitka za uspešan tiket, isti vam može doneti i besplatne spinove za slot igre, što posebno može zanimati one koji se interesuju za obe kockarske grane. Uslovi nisu toliko komplikovani, osim možda onog da na tiketu bude bar 7 odigranih (uspešnih) parova, ali u odnosu na uslove za neke druge pomenute bonuse, nije toliko zahtevno. Minimalna kvota svakog od parova mora biti bar 1,35, a minimalna uplata za tiket kada je reč o sticanju uslova za ovaj bonus je samo 50 dinara.

Za dobitan tiket od 7 parova dobija se 50 besplatnih spinova, a svaki dodatan par uvećava taj broj za deset, u vrednosti 4, sve do tiketa sa 12 dobitnih parova – kada će se dobiti 50 besplatnih spinova, ali u vrednosti od 10. U teoriji je moguće dobiti bonus od 600%, koji bi vam doneo 1.500 free spinova u vrednosti od 40.

Bet Builder opcija

Za klađenje uživo Topbet daje i posebnu pogodnost u vidu “Bet Builder”-a, koji čini mogućnost kombinacije povezanih i nepovezanih ishoda, a dostupna je samo za fudbalske mečeve. Međutim, mogu se kombinovati samo ishodi isključivo sa jedne utakmice, a moguće je odigrati do 10 ishoda po jednoj Bet Builder opkladi.

Cashbet Bonus

Svakog utorka aktivne igrače može sačekati poklon depozit za klađenje i klađenje uživo u vidu freebet-ova. Dodeljuju se nakon 12 asova, pa bi u tom periodu igrači posebno trebalo da obrate pažnju, a sredstva se mogu iskoristiti samo igrom na sajtu.

Victory Bonusi za klađenje

Victory je onlajn kladionica osnovana od strane Victory 247 d.o.o sa Novog Beograda sa ciljem priređivanja igara na sreću onlajn, a zvanično poseduje dozvolu za onlajn rad, izdatu od strane Ministartsva finansija – od 2020. godine, što ih čini jednom od najnovijih onlajn kladionica na ovom području. Prethodno su iskustvo na ovom polju stekli u pokretanju BetKing bredna na afričkom tržištu. Njihova ponuda bonusa je poprilično sažeta, ali je vredi razmotriti. Tu je bonus dobrodošlice, bonus za broj odigranih parova, kao i tzv “Bomba bonus”, koji je deo ponude bonusa za klađenje koji daje poseban pečat ovom priređivaču.

Victory Bonus dobrodošlice

Victory ima posebnu pogodnost za novoregistrovane igrače, ali ona nije naročita. Moguće je odabrati 15 free spinova za kazino, ili ako ste kladioničar, dobiti poklon tiket u iznosu uloga od 100 dinara, što je zaista skromno.

Victory Bonus za broj odigranih parova

Victory takođe nudi mogućnost da se dobitak na uspešnim tiketima dodatno uveća ukoliko je određen broj parova na istom. U ovom slučaju minimum koji vam garantuje uvećanje eventualnog dobitnog tiketa jeste 5 parova, u kom slučaju vas čeka uvećanje od 2%. Maksimalni broj događaja za ostvarivanje ovog bonusa je 40 , kada vas čeka 100% uvećanja, ali je zanimljivo da je dovoljno i 29 utakmica za maksimalno uvećanje. Naravno, i to bi bilo jako teško ostvarivo.

Pored granice od 5 odigranih parova, pojedinačne kvote svakog od istih na tiketu moraju biti minimum 1,35 kako bi se steklo pravo na uvećanje dobitka. Ono što je zanimljivo kod ovog bonusa jeste da u obzir dolaze i sistemski tiketi, što je retkost u domaćim kladionicama.

Bomba bonus 555

Za one koji su spremni da odjednom ulože mnogo, može veoma važna biti opcija “Bomba” bonusa, na koji pravo mogu ostvariti oni koji uplate depozit do 5.000 dinara. Tako možete ostvariti 555% bonusa prilikom narednih pet uplata depozita, i to sledećim rasporedom:

 • 55% na prvi
 • 70% na drugi
 • 100% na treći
 • 135% na četvrti i
 • 200% za peti uplaćeni bonus od tada.

Takođe, uz ovo idu i besplatni spinovi – na svakih 500 dinara depozita po 10. Ipak, kako bi se došlo do ovog bonusa moraju se unapred ispuniti neki uslovi. Minimalno morate imati na standardnom računu 500 dinara, dok je maksimalni mogući iznos za ostvarivanje bonusa 5.000 dinara, ali svakako možete dobiti bonus do 5.000 dinara. Od tog iznosa koji postoji na računu zavisi i iznos Bomba bonusa.

Zaključak

Većina kladionica nudi nekoliko bonusa najtipičnijih za ovo podneblje, pa tako možete neke koje su izuzetak unapred i eliminisati, osim ukoliko vam nije potreban određeni bonus koji nije u ponudi, a iznos onog koji vam je najvažniji odskače u odnosu na konkurenciju. Ipak, sve više je onih kladionica koje se ističu i po nekim specifičnim pogodnostima, pa je na vama da izvagate na kojoj ćete otvoriti svoj nalog, a sve što možete iznad pročitati će vam sigurno u tome značajno pomoći i umanjiti vam vreme i trud koji bi vam bio potreban kako biste posebno analizirali ponudu svih kladionica, gde su često ponude promocija i bonusa za klađenje izmešane sa onim za kazino, kao i nekim drugim mogućnostima, pa vam u startu može biti odbojno istraživanje.

Scroll to Top